Στον Ολυμπιακό έχουν τα μάτια τους "14" για νέο «Βαλμπουενά»

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον για όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, αφού τα δεδομένα έχουν αλλάξει λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός και στο λιμάνι «ψάχνονται» για νέο «Βαλμπουενά».

Στον Ολυμπιακό έχουν τα μάτια τους "14" για νέο «Βαλμπουενά»

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά αρκετός κόσμος κατέκρινε αυτή τη μεταγραφή. Πολλοί θεώρησαν πως ο Γάλλος μέσος δεν θα άντεχε να βγάλει τη σεζόν.

Εκείνος όχι απλά τους διέψευσε όλους αλλά αποδείχτηκε πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά. Με 8 γκολ και 21 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ο Βαλμπουενά απέδειξε ότι παραμένει ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου.

Εκτός, όμως, από τους αριθμούς που είναι τρομεροί ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών αποδείχτηκε πολύ σημαντικός και στα αποδυτήρια. Είχε καθοριστικό ρόλο στην ομάδα, αφού πολλές φορές ήταν πηγή έμπνευσης για τους συμπαίκτες του.

Στο μεγάλο λιμάνι δεν το κρύβουν πως θα ήθελαν να βρουν για τη νέα σεζόν έναν ποδοσφαιριστή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Σαφώς και δεν είναι εύκολο να πιάσεις ξανά το λαχείο, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Βαλμπουενά.

Πρώτα απ' όλα ο Γάλλος την επόμενη σεζόν θα είναι στα 36 προς 37 και στον Πειραιά θα ήθελαν να βάλουν στην ομάδα έναν ακόμη παίκτη με ποιότητα, εμπειρία και προσωπικότητα.

Κοιτάζουν την αγορά και εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Ξέρουν ότι θα είναι ένα καλοκαίρι στο οποίο μπορεί να προκύψουν τέτοιες ευκαιρίες. Τα οικονομικά δεδομένα στην Ευρώπη θα αλλάξουν λόγω της κρίσης που προκάλεσε ο κορονοϊός και στον Ολυμπιακό θεωρούν πως έχοντας τα μάτια τους "14" μπορεί να προκύψει κάποια καλή ευκαιρία και να τονώσουν κι άλλο τόσο την πείρα όσο και την ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα.