Τι γράφουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Εφέ Μπινιτσί - Δείτε τον (vid)

Ποιος είναι ο Εφέ Μπινιτσί της Γκέζτεπε και τι γράφουν οι Τούρκοι για τον Ολυμπιακό, «έναν από τους γιγαντιαίους συλλόγους της Ευρώπης».

Τι γράφουν οι Τούρκοι για Ολυμπιακό και Εφέ Μπινιτσί - Δείτε τον (vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Τούρκοι γράφουν για το μεταγραφικό σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Εφέ Μπινιτσί.

Σήμερα η ιστοσελίδα ajansspor.com γράφει σχετικά:

«Ο Ολυμπιακός, ένας από τους γιγαντιαίους συλλόγους της Ευρώπης, θέλει τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο Εφέ Μπινιτσί για το κέντρο του».

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στα 40 ταλέντα του ποδοσφαίρου της Τουρκίας που απασχολούν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Σε αυτό υπάρχει η αναφορά στον Ολυμπιακό και τον Μπινιτσί.

Το ίδιο έκαναν οι Τούρκοι και τον περασμένο Φεβρουάριο όταν υποστήριξαν ότι ο Ολυμπιακός έχει επαφές με την Γκέζτεπε για τον 19χρονο επιτελικό μέσο , Εφέ Μπινιτσί. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην U-19 του συλλόγου.

Τότε, κάποια Τουρκικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για πρόταση 3.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό, την οποία απέρριψε η Τουρκική ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τον Μπινιτσί παρακολουθούν πολλά ομάδες. Κατά καιρούς υπήρξαν δημοσιεύματα για Σασσουόλο, Μίλαν, Νιουκάστλ, Μπόρνμουθ και Γουότφορντ.

Ο Μπινιτσί έγινε πριν από περίπου δύο μήνες έγινε διεθνής με τις Ελπίδες της Εθνικής Τουρκίας, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε ματς με την Σλοβενία.

Δείτε τον, στο βίντεο που ακολουθεί:

Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου 2001, ο Μπινιτσί αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως επιτελικός χαφ. Φέτος ο Μπινιτσί μετρά με την Κ19 της Γκέζτεπε, 21 ματς με 7 γκολ και 10 ασίστ.