Σισέ: «Μου λείπουν το ποδόσφαιρο, η οικογένειά μου και οι οπαδοί του Ολυμπιακού!» (vid)

Ο Παπέ Αμπού Σισέ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο για την πανδημία του κορονοϊού, μέσω των επίσημων social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι του λείπουν το ποδόσφαιρο, η οικογένειά του, αλλά και οι φίλαθλοι της ομάδας!

Σισέ: «Μου λείπουν το ποδόσφαιρο, η οικογένειά μου και οι οπαδοί του Ολυμπιακού!» (vid)

Σε μήνυμά του μέσω των social media της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Παπέ Αμπού Σισέ κάνει γνωστό πόσο του έχουν λείψει το ποδόσφαιρο, οι «ερυθρόλευκοι» φίλαθλοι, αλλά και η οικογένειά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του κεντρικού μπακ των Πειραιωτών μέσω των λογαριασμών της ΠΑΕ σε facebook και twitter:

Διαβάστε Επίσης

Στη Ξάνθη ο Στολτίδης!

«Καλησπέρα σε όλους. Βιώνουμε όλοι μια ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη περίσταση και σε όλο τον κόσμο όλοι ρωτούν ένα πράγμα: θα τα καταφέρουμε; Πιστεύω πως ναι, θα τα καταφέρουμε, και νομίζω πως κι εσείς το πιστεύετε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, όλοι μαζί να είμαστε πιο δυνατοί από κάθε εμπόδιο. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί από την ασθένεια αυτή.

Σκέφτομαι λοιπόν ότι η μόνη λύση είναι να ακολουθούμε τις οδηγίες που δίνουν οι ειδικοί και οι γιατροί. Σχεδόν σε όλο τον κόσμο οι νοσοκόμοι καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για τη δική μας προστασία. Με αυτή την αφορμή, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που -από το πρωί μέχρι το βράδυ- βρίσκουν τη δύναμη να μας προστατεύσουν από την ασθένεια. Μαζί θα τα καταφέρουμε. Το πιστεύω και είμαι βέβαιος ότι το πιστεύετε κι εσείς.

Επίσης, με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να πω ότι μου λείπει το ποδόσφαιρο, οι φίλαθλοι και το γήπεδό μας, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", οι οπαδοί του Ολυμπιακού και η οικογένειά μου. Όμως έτσι είναι τα πράγματα. Υγεία πρώτα απ' όλα. Αν συνεχίσουμε να δίνουμε αυτή τη μάχη μαζί, θα τα καταφέρουμε και θα τα ξαναπούμε σύντομα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε περίπτωση, προστατεύουμε τον εαυτό μας και μένουμε σπίτι. Ο Θεός είναι μεγάλος και όλα θα πάνε καλά. Αντίο από τον "βράχο"!».