Σεμέδο: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, είπα στον εαυτό μου ''ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία''»

Τον τρόπο με τον οποίο έζησε τη ζωή του στη φυλακή και τις σκέψεις που έκανε όταν αποφυλακίστηκε αποκάλυψε ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Σεμέδο: «Όταν βγήκα από τη φυλακή, είπα στον εαυτό μου ''ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία''»

Νέες δηλώσεις από τη συνέντευξη που έδωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο δημοσίευσε πορτογαλικό Μέσο.

Σεμέδο: «Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ» (vid)

Αυτή τη φορά ο στόπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην εποχή που βρέθηκε στη φυλακή και πώς διαχειρίστηκε τα συναισθήματα, κάνοντας αναφορά και στην κόρη του. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για την επίσκεψη της κόρης του στη φυλακή: «Ήρθε η κόρη μου να με δει. Νομίζω ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει, να έχει την απομόνωσή του λόγω προετοιμασιών ή να ταξιδεύει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και έχει υποχρεώσεις και ότι θα γυρίσει».

Πώς ένιωσε στην επίσκεψη: «Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε ένιωθα πολύ άσχημα. Ό,τι χειρότερο».

Τι έγινε στο μυαλό του όταν του είπαν πως βγαίνει: «Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε ''Σεμέδο, από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις''. Σε εκείνες τις δύο ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως δέκα με είκοσι λεπτά, αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους. Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις. Ήταν απερίγραπτο ότι αγκάλιασα τη μητέρα μου μετά από μήνες. Όταν μου είπαν ''βγαίνεις έξω'', είπα στον εαυτό μου ''ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία! Πάτα λοιπόν το κουμπί της επανέναρξης''. Έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά».