Σεμέδο: «Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ» (vid)

Με δηλώσεις σε Μέσο της Πορτογαλίας ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για τα λάθη που τον οδήγησαν στη φυλακή και για το γεγονός πως κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός. 

Σεμέδο: «Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ» (vid)

Συνέντευξη σε πορτογαλικό Μέσο παραχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο στόπερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα λάθη του παρελθόντος που τον οδήγησαν στη φυλακή αλλά και στο γεγονός ότι κατάφερε να επιστρέψει πιο δυνατός.

Μάλιστα σχολίασε και τις δηλώσεις του προπονητή Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Πορτογάλος μπορούσε να έχει θέση βασικού στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Αρχικά για τα μοιραία λάθη του είπε: «Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα παγκόσμιος αστέρας και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε».

Στη συνέχεια τόνισε: «Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα για αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ».

Για τις δηλώσεις του Ζέσους, υποστήριξε: «Το ακούς και σκέφτεσαι, είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει; Και τελικά το πιστεύεις».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας