Ο Ράκιτιτς στη... βιτρίνα, αλλά η Άρσεναλ κοιτάζει και Καμαρά

Η Άρσεναλ βλέπει, πέραν του Ράκιτιτς, τον μέσο του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τον θέλει.

Ο Ράκιτιτς στη... βιτρίνα, αλλά η Άρσεναλ κοιτάζει και Καμαρά

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στη μεταγραφική βιτρίνα τον Ιβάν Ράκιτιτς. Η Άρσεναλ είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν βγει για... ψώνια και μεταξύ άλλων βλέπει και την περίπτωση του μέσου του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά. Κάπως έτσι προαναγγέλλουν το μεταγραφικό παζάρι τα βρετανικά ΜΜΕ.

Ο Καμαρά είναι στο στόχαστρο και της Άρσεναλ μετά τις Γουλβς, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση και εκτός του διεθνούς μέσου από τη Γουινέα κοιτάζουν και τον Ράκιτιτς της Μπαρτσελόνα και τον Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πρώτη επιλογή μάλλον είναι ο Ράκιτιτς, όμως για αυτόν ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Καμαρά αποτελεί μια επιλογή για την οποία έχει άποψη το μεταγραφικό επιτελείο της Άρσεναλ από τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο Καμαρά είναι ένας παίκτης καθοριστικός στο πλάνο του. Ο 23χρονος μέσος έπαιξε πιο μπροστά στα χαφ και έδωσε στον Ολυμπιακό σημαντικές βοήθειες. Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι ο 49χρονος τεχνικός θα είναι στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν, τότε ένας παίκτης που δεν θέλει να χάσει είναι ο Καμαρά.

Όσον αφορά τους «μνηστήρες», θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ποσά των 15 ή 18 εκατομμυρίων ευρώ είναι πολύ λίγα. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να καθίσει να συζητήσει για αυτά τα λεφτά για έναν παίκτη όπως ο διεθνής χαφ.