Αυγενάκης: «Ως φίλαθλος του ΟΦΗ έχω σχέση σεβασμού με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην πολύκροτη υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αλλά και στο μέλλον του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ

Αυγενάκης: «Ως φίλαθλος του ΟΦΗ έχω σχέση σεβασμού με τον ΠΑΟΚ»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε δηλώσεις στον FOCUS FM 103,6 και αναφέρθηκε στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου λέγοντας: «Μέσα στο Μάη ίσως δούμε προπονήσεις, για να δούμε ολοκλήρωση αγωνιστικών τον Ιούλιο».

Αυγενάκης: «Μπάσκετ - βόλεϊ τέλος, ποδόσφαιρο θα δούμε»

Όσον αφορά το μπάσκετ και το βόλεϊ ο υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ξανά πως: «Στο βόλεϊ υπάρχει μία καταρχήν άποψη να προχωρήσουμε σε παύση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σε εμένα επίσημα. Στο μπάσκετ έχουν καταθέσει έγγραφο με 14-0 από τις συμμετέχουσες ομάδες, να προχωρήσουμε σε διαδικασίες να σταματήσει το πρωτάθλημα».

Συμφωνία Αυγενάκη – Βρούτση για 599 θέσεις, από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ

Για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και του Άρη από την Basket League σχολίασε: «Αν κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου, είναι, ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλονίκη από δύο ιδιαίτερες ομάδες, που έδωσαν στο ελληνικό μπάσκετ. Μεγαλώσαμε με εικόνες του Άρη, του Γιαννάκη, του Φασούλα».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για την πολύκροτη υπόθεση της εισήγησης της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ο κ.Αυγενάκης υπογράμμισε, ότι: «Ως φίλαθλος του ΟΦΗ έχω σχέση σεβασμού με τον ΠΑΟΚ, που μας στήριξε τα δύσκολα χρόνια και μας έδωσε το γήπεδό του για έδρα. Τιμώ και σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο, δε θα έκανα ποτέ μία ενέργεια να βλάψω μία ομάδα, που ήταν στην κορυφή και ήταν νταμπλούχος. Αν έχω κάνει λάθη, σε άλλη περίπτωση, να τα διορθώσω, αλλά η πρόθεσή μου είναι ξεκάθαρη. Τιμώ την πορεία και την προσφορά και του ΠΑΟΚ και του Άρη και του Ηρακλή».

Για τις αλλαγές στη σύνθεση της ΕΕΑ, διευκρίνισε, ότι: «Δεν χρησιμοποιήθηκε κανείς, παραιτήθηκαν. Ανέλαβα «ακέφαλη» επιτροπή, είχε παραιτηθεί 3 μήνες πριν τις εκλογές. Διόρισα πρόεδρο και ξεκίνησα με τα υπόλοιπα 6 μέλη και δεν «ξήλωσα» κανέναν, παρόλο, που μπορούσα να το κάνω».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας