Γούτας: «Σκέφτομαι τους γονείς μου περισσότερο από ποτέ»

Ο Δημήτρης Γούτας του Ατρόμητου έστειλε το μήνυμά του για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου επεσήμανε πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι.

Γούτας: «Σκέφτομαι τους γονείς μου περισσότερο από ποτέ»

Ο Δημήτρης Γούτας έστειλε το μήνυμά του για τη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου υπογράμμισε πόσο σημαντικό είναι να μένουμε σπίτι.

Ο Γούτας με ανάρτησή του στα social media έκανε λόγο για τους γονείς του και πόσο του λείπουν. Βέβαια ο στόπερ της ομάδας του Περιστερίου επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε σπίτι.

«Αυτές τις μέρες σκέφτομαι τους γονείς μου περισσότερο από ποτέ. Μου λείπουν. Αλλά αυτό που πρέπει όλοι να κάνουμε είναι να μένουμε σπίτι για να είμαστε σύντομα ξανά όλοι μαζί» έγραψε ο Γούτας.

Στον Ατρόμητο όπως και σε όλες τις ομάδες της Super League οι προπονήσεις έχουν σταματήσει.

Έτσι στο Περιστέρι εδώ και μέρες πραγματοποιούνται καθημερινά προπονήσεις σε γκρουπ με τη βοήθεια της τεχνολογίας έπειτα από ενέργειες και επιτυχημένη οργάνωση όλων των ανθρώπων του τεχνικού επιτελείου.

Στα προγράμματα λαμβάνουν κανονικά μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές υπό τις οδηγίες των τριών γυμναστών της ομάδας με τον συντονισμό του προπονητή Σάββα Παντελίδη.

Μάλιστα από την πρώτη μέρα έναρξης του προγράμματος παραδόθηκε από τους φροντιστές στο σπίτι κάθε αθλητή ξεχωριστά ατομικό υλικό προπόνησης.

Το πρόγραμμα περιέχει ασκήσεις ενδυνάμωσης με σωματικό βάρος με ελεύθερα όργανα, ασκήσεις ατομικής τεχνικής με μπάλα, καθώς και ασκήσεις καρδιοαναπνευστικής ικανότητας.

Στόχος του προγράμματος είναι να διατηρηθούν οι παίκτες σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στις καθημερινές τηλεδιασκέψεις λαμβάνουν μέρος και οι επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου που δίνουν της κατάλληλες οδηγίες στους ποδοσφαιριστές για τον κορονοϊό.