Super League: Οι θέσεις της ΑΕΚ και του Άρη για το μέλλον του πρωταθλήματος

Η ΑΕΚ συμφωνεί με την απόφαση της λίγκας για παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος. Αντίθετη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για διακοπή, η οποία έβρισκε θετικό τον Άρη.

Super League: Οι θέσεις της ΑΕΚ και του Άρη για το μέλλον του πρωταθλήματος

Η απόφαση της λίγκας για παράταση της αναστολής του πρωταθλήματος βρίσκει απόλυτα σύμφωνη την ΑΕΚ, με την «Ένωση» να ταυτίζεται με τη συγκεκριμένη γραμμή. Δηλαδή με αναστολή μέχρι τις 24 Απριλίου, που είναι δεδομένη με βάση τη γενική κατάσταση από την πανδημία, αλλά και λειτουργία του working group προκειμένου να υπάρξει διεξοδική εξέταση όλων των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί από τη διακοπή.

Όπως σχολίαζαν σήμερα στην ΑΕΚ: «Αναστολή μέχρι τις 24 και από εκεί και πέρα ενιαία θέση όλων των ομάδων με διεξοδική εξέταση όλων των δεδομένων, όπως αυτά θα εξεταστούν αλλά και θα προκύπτουν σε σχέση και με τη γενικότερη κατάσταση της πανδημίας».

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ ήταν αντίθετη στην πρόταση του Παναθηναϊκού για διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο Άρης αντίθετα τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Γιάννη Αλαφούζου για τη διακοπή του πρωταθλήματος. Με την παράλληλη όμως επικύρωση της βαθμολογίας ως έχει.

Να ανακηρυχθεί δηλαδή πρωταθλητής και να τερματίσουν οι υπόλοιπες ομάδες στη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη θέση και ούτω καθεξής. Η ΠΑΕ θέλει με τον τρόπο αυτό να προστατέψει τα συμφέροντά της.

Στον Άρη σε καμιά περίπτωση δεν ήθελαν να παίξουν πλέι οφ κεκλεισμένων των θυρών, ενώ με τη διακοπή θα υπάρχει περισσότερος χρόνος για προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.