ΚΕΔ: Ο Μαρίν πιθανός διάδοχος του Περέιρα

Ο Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν θα διαδεχθεί πιθανότατα τον Βίτορ Μέλο Περέιρα στη θέση του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

ΚΕΔ: Ο Μαρίν πιθανός διάδοχος του Περέιρα

Αλλαγές αναμένονται ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αφού ήδη γίνονται συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της ΚΕΔ, με δεδομένο ότι ο Βίτορ Μέλο Περέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από τη θέση του αρχιδιαιτητή.

Ο Πορτογάλος ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ ζήτημα παραμένει ποιος θα τον αντικαταστήσει στην ΚΕΔ. Το τελευταίο διάστημα ο συνεργάτης του, Χουάν Αντόνιο Φερνάντεθ Μαρίν, έχει συγκεντρώσει στα χέρια του πολλές υποχρεώσεις και δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος για αυτή την επιλογή είναι και οικονομικός, αφού ο Μάριν και ο Λιβ Λίντμπεργκ πληρώνονται από την UEFA και δεν κοστίζουν τίποτα στην ΕΠΟ, εν αντιθέσει με τα άλλα μέλη της ΚΕΔ.

Αλλαγές πιθανότατα θα υπάρξουν και σε άλλες θέσεις, ωστόσο προέχει η ομαλοποίηση της κατάστασης με τον κορονοϊό και να οριστικοποιηθεί τι μέλλει γενέσθαι με την αγωνιστική δράση της φετινής σεζόν. Το σίγουρο είναι ότι η ΚΕΔ θα έχει διαφορετική σύνθεση τη σεζόν 2020-21.