Απόφαση Μαρινάκη το μέλλον του Αβραάμ στον Ολυμπιακό

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μία ξεχωριστή περίπτωση για τον Ολυμπιακό, ένας ποδοσφαιριστής που τον έχει σε τεράστια εκτίμηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτός θα αποφασίσει για το πως θα αξιοποιηθεί.

Απόφαση Μαρινάκη το μέλλον του Αβραάμ στον Ολυμπιακό

Τον Ιανουάριο του 2019 στον Ολυμπιακό επέστρεψε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και τότε θεωρήθηκε πως γύρισε στην ομάδα του Πειραιά τιμής ένεκεν. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ξεκαθάριζε πως δεν επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι απλά για να είναι μία αναφορά στο φύλλο αγώνα.

Ο Αβραάμ φρόντιζε να το δείχνει αυτό και με τη δουλειά που έκανε καθημερινά στον Ρέντη. Είχαν να λένε τα καλύτερα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος δούλευε με πολύ πάθος και βγάζοντας τρομερή διάθεση για να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Είχε και ένα σημαντικό χρονικό διάστημα που ήταν εκτός δράσης και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Δούλεψε πολύ με τους γυμναστές της ομάδας του Πειραιά και αμέσως απέδειξε ότι δεν φόρεσε ξανά τα ερυθρόλευκα απλά για να κλείσει την καριέρα του.

Τον Ιούνιο ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου και ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει με το μέλλον του. Φέτος έχει κάνει 14 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις και στα ματς που έπαιξε ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού.

Τι γίνεται με το συμβόλαιο του; Όπως σας έχει γράψει και το ΦΩΣ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο έχουν εξαιρετική άποψη στη διοίκηση, αλλά και στο τεχνικό επιτελείο. Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλάει γι' αυτόν με τα καλύτερα λόγια, αφού όποτε του έχει ζητηθεί να προσφέρει δήλωσε "παρών. Το μέλλον του Παπαδόπουλου είναι κάτι που θα το πάρει πάνω του ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αφού τον έχει σε τεράστια εκτίμηση.

Ο ίδιος θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ και θα αποφασιστεί πως θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο. Δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο να συνεχίσει να παίζει γι' ακόμα μία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Να μη ξεχνάμε πως οι δύο άνδρες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις κάτι που έχει δηλώσει πολλές φορές και ο Έλληνας στόπερ.