Εξώδικα στην ΑΕΚ από τον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό!

Πριν τον τελικό είχε ενημερώσει ο ποδοσφαιριστής για την απόφασή του να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο. Η στάση της «Ένωσης» και η κίνηση των «ερυθρολεύκων».

Εξώδικα στην ΑΕΚ από τον ποδοσφαιριστή και τον Ολυμπιακό!

Δύο εξώδικα έλαβε αυτές τις μέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτές τις ώρες στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ. Το πρώτο από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο την περασμένη Δευτέρα (7/5) και το δεύτερο από τον Ολυμπιακό αυτή τη Δευτέρα (14/5). Ο ποδοσφαιριστής ενημέρωνε πως θεωρεί τον εαυτό του ελεύθερο και μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του με οποιοδήποτε σύλλογο ενώ η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ φέρεται να ενημέρωνε την ΑΕΚ ότι μιλάει με τον Λάζαρο επειδή είναι ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις πηγές μας μέσα από την «Ένωση», δεν υπήρξε δημοσιοποίηση του πρώτου εξωδίκου επειδή δεν ήθελε η ΠΑΕ να διαταραχθεί το κλίμα στα αποδυτήρια παραμονές του τελικού.

Όσο για την Τρίτη (14/5), από την ΑΕΚ λένε πως είχε κληθεί ο Λάζαρος για συζητήσεις το απόγευμα, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ...

Πλέον είναι ολοφάνερο πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να σημειώνει πως θα προσκομίσει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη με στόχο να μπλοκάρει την οποιαδήποτε μετακίνησή του.