Ολυμπιακός: Μπάσιμο και των Ρώσων για Τσιμίκα

Η Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τον Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει βάλει στο… μάτι τον Κώστα Τσιμίκα. Ψάχνει αριστερό μπακ στην Ελλάδα και στο μάτι έχει και τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Μπάσιμο και των Ρώσων για Τσιμίκα

Πριν λίγες εβδομάδες δημοσιεύματα από την Ιταλία ήθελαν τη Λοκομότιβ Μόσχας να ασχολείται με τον Πέδρο Μαρτίνς. Το θέμα μάλιστα είχε επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του 49χρονου προπονητή. Οι Ρώσοι μπορεί να ψάχτηκαν για τον Πέδρο Μαρτίνς, όμως, ο κόουτς έχει ως προτεραιότητα του τον Ολυμπιακό.

Η Λοκομοτίβ, ωστόσο, φαίνεται ότι ψάχνεται στην Ελλάδα και στους Πειραιώτες. Ενδεικτικό είναι ότι τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί πληροφορία σύμφωνα με την οποία ασχολείται με τον Κώστα Τσιμίκα.

Το ρεπορτάζ από τη Μόσχα αναφέρει πως η "Λόκο" βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και έχει στο… στόχαστρο της τον Τσιμίκα από τον Ολυμπιακό και τον Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ.

«Ο Κώστας Τσιμίκας από τον Ολυμπιακό και ο Δημήτρης Γιαννούλης από τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στο… στόχαστρο της Λοκομοτίβ Μόσχας», αναφέρει το ρωσικό δημοσίευμα. Μάλιστα οι Ρώσοι έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν και γκάλοπ για το ποιον από τους δύο προτιμάει ο κόσμος.

Η Λοκομοτίβ έχει βρει "λαβράκια" στην ελληνική αγορά και είναι έτοιμη να χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Είναι ξεκάθαρο ότι "ψάχνεται" στη χώρα μας, αφού δεν προέκυψαν τυχαία τα δημοσιεύματα για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Τσιμίκα, πάντως, όσο περνάει ο καιρός τόσο και αυξάνονται οι "μνηστήρες". Θυμίζουμε πως η Νάπολι και η Ίντερ από την Ιταλία είναι οι δύο ομάδες που ασχολούνται σοβαρά με τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού. Το καλοκαίρι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον για τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος πολιορκείται από διάφορους ευρωπαϊκούς συλλόγους.