Καταγγελίες Λάζαρου και ξεκάθαρη δήλωση: «Το συμβόλαιο τελειώνει»

Ο Χριστοδουλόπουλος μίλησε για πρώτη φορά για το συμβόλαιο του, ενώ κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές και πιέσεις και αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ.

Καταγγελίες Λάζαρου και ξεκάθαρη δήλωση: «Το συμβόλαιο τελειώνει»

Εδώ και αρκετό καιρό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι το κεντρικό πρόσωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος άσος ήταν ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στην πορεία που έκανε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν τα βρίσκει, ωστόσο, με τη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού σύμφωνα με το περιβάλλον δεν του δόθηκε το συμβόλαιο που επιθυμούσε.

Η περίπτωση του Λάζαρου δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό που την παρακολουθεί πολύ στενά και αν μη τι άλλο είναι κοινό μυστικό πως του προσφέρει το συμβόλαιο που θέλει. Ο τρόπος, μάλιστα που οι Πειραιώτες τον έχουν προσεγγίσει τον έχει κολακεύσει. Για τους «ερυθρόλευκους» έχει το «πακέτο» που θέλουν για την ομάδα που έχουν στο μυαλό τους να φτιάξουν τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ένας καλός Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ώριμη ηλικία και με ηγετικές τάσεις. Αυτά που έλειψαν από τον Ολυμπιακό.

Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε ένα ερωτηματικό σχετικά με το συμβόλαιο του. Η ΑΕΚ επέμενε πως υπάρχει +1 με τον Χριστοδουλόπουλο. Ο ίδιος μίλησε στη Nova με αφορμή το γεγονός πως το γκολ (σ.σ. το φάουλ) που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ψηφίστηκε ως το best goal του πρωταθλήματος.

Αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του και ήταν ξεκάθαρος ότι αυτό λήγει. «Το συμβόλαιο τελειώνει και τις επόμενες ημέρες θα τα δούμε όλα», είπε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει +1 απάντησε: «Το συμβόλαιο τελειώνει».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα μείνει στην Ελλάδα και ο Λάζαρος είπε: «Δεν ξέρω, εξαρτάται από την οικογενειακή κατάσταση. Τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ούτε όταν ήμουν στην Ιταλία ήξερα ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα ερχόμουν στην ΑΕΚ».

Ο παίκτης εδώ και καιρό έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ και από το βράδυ της Δευτέρας αποτελεί οριστικά παρελθόν για τους "κιτρινόμαυρους". Η φημολογία είναι έντονη ότι ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τον Ολυμπιακό και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το πολύ μέχρι το τέλος του μήνα η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει.

«Με απειλές δεν υπογράφονται συμβόλαια»

Στο μεταξύ ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει δήλωση στην ιστοσελίδα sport24.gr με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν μπορεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ. «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι αρκετές πιέσεις για να ανανεώσω με την ΑΕΚ. Αλλά με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια. Λυπάμαι πολύ, αλλά με αυτές τις συνθήκες σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».