Ατλέτικο, Πόρτο και... «βροχή» τα δημοσιεύματα για Σα!

Οι αναφορές στο εξωτερικό για τον Ζοσέ Σα δεν έχουν τελειωμό. Τελευταίες εμφανίστηκαν οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Πόρτο ως ενδιαφερόμενες για την απόκτησή του μετά τις Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς.

Ατλέτικο, Πόρτο και... «βροχή» τα δημοσιεύματα για Σα!

Κι ακόμα δεν έχει φύγει ο Μάρτιος... Πού να μπει δηλαδή ο Απρίλιος και κατ’ επέκταση ο Μάιος και ο Ιούνιος. Η κατάσταση με τον Ζοσέ Σα έχει ξεφύγει για τα καλά και καθημερινά εμφανίζεται και ένας ενδιαφερόμενος. Βέβαια δεν ευθύνεται ο ίδιος, αλλά ο μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες που έχει αρχίσει από τώρα και διαφημίζει τους πελάτες του παντού!

Μετά τις Γουέστ Χαμ, Σαουθάμπτον, Κρίσταλ Πάλας και Γουλβς, εμφανίστηκαν την Κυριακή (29/3) δημοσιεύματα που θέλουν τον Πορτογάλο γκολκίπερ να βρίσκεται στο στόχαστρο και ενός «κολοσσού».

Συγκεκριμένα, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Όμπλακ και μεταξύ άλλων ο Ντιέγκο Σιμεόνε φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Ζοσέ Σα. Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Αργεντινός τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» έχει παρακολουθήσει μαζί με τους συνεργάτες του τον Πορτογάλο γκολκίπερ στα ματς του Champions League και στις αναμετρήσεις του Europa League, θεωρώντας ότι έχει ένα «ελκυστικό» προφίλ.

Για την ώρα είναι μόνο δημοσιεύματα και τίποτε περισσότερο, καθώς τόσο η πλευρά του Σα, όσο και ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζουν το παραμικρό για τα περί Ατλέτικο.

Όπως δεν γνωρίζουν και για την Πόρτο, η οποία ξαφνικά από εκεί που ήθελε να τον πουλήσει πέρσι το καλοκαίρι και το έκανε κιόλας, παραχωρώντας τον στον Ολυμπιακό με κανονικά μεταγραφή, τώρα εμφανίζεται να τον θέλει πίσω λόγω του κενού που προέκυψε με το πρόβλημα υγείας του Ίκερ Κασίγιας. Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν ότι ο Σα είναι η ιδανική επιλογή για να αποτελέσει τον «άσο» των «δράκων» την επόμενη αγωνιστική περίοδο!