Κυριακόπουλος: Ο Πατρινός αντι-Τσιμίκας - Όταν έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και η γκολάρα του

Δείτε στο βίντεο το καταπληκτικό γκολ που έχει πετύχει ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Σασουόλο και διαβάστε για την περίοδο που έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό 

Κυριακόπουλος: Ο Πατρινός αντι-Τσιμίκας - Όταν έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και η γκολάρα του

«Ο ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ!», είναι ένα από τα βασικά θέματα σήμερα στο ΦΩΣ σύμφωνα με το οποίο «κοιτάζει πλέον πιο ζεστά την αγορά για αριστερό μπακ ο Ολυμπιακός, για να είναι απόλυτα προετοιμασμένος σε ενδεχόμενη πώληση του ΤΣΙΜΙΚΑ». Ο αμυντικός της Σασουόλο, Γιώργος Κυριακόπουλος, που εδώ και ενάμιση χρόνο βρίσκεται στη λίστα, είναι μεταξύ των παικτών που απασχολεί και πάλι τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είναι ο αριστερός μπακ της Σασουόλο, στην οποία αγωνίζεται με δανεισμό από τον Αστέρα Τρίπολης. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1996, και μικρός, έπαιξε στην Θύελλα Πατρών. Στην ηλικία των 14 ετών, μετακόμισε στον Αστέρας Τρίπολης, όπου ήταν βασικό μέλος των ομάδων U17 και U20. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρας Τρίπολης το 2013. Έπαιξε ως δανεικός σε Εργοτέλη και Λαμία στη Football League.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, μετακινήθηκε με δανεισμό στη Σασουόλο της Σέριε Α, με κόστος δανεισμού ύψους 200.000 ευρώ και δικαίωμα αγοράς ύψους 1 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σασουόλο θα ενεργοποιήσει την οψιόν.

Το φλερτ

Ο Κυριακόπουλος έχει αγωνιστεί στις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Ελλάδας (U18, U19 και U21). Πέρυσι το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό, το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Λεονάρντο Κούτρης. Παρά την έντονη φημολογία και το ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού ο διεθνής μπακ δεν έφυγε από την ομάδα του Πειραιά. Το καλοκαίρι είχε αναπτυχθεί και έντονη φημολογία για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που έφευγε ο Κούτρης. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Γιώργος Κυριακόπουλος ήταν ο μεγάλος στόχος για να καλύψει το κενό του Κούτρη σε περίπτωση που εκείνος μετακόμιζε σε ομάδα του εξωτερικού.

Το ρεπορτάζ του «ΦΩΤΟΣ» το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κυριακόπουλος με δηλώσεις του: «Γνωρίζω μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά από τη στιγμή που ο Κούτρης δεν αποχώρησε από την ομάδα, δεν προχώρησε. Επίσημη πρόταση υπήρχε επίσης από την ελβετική Λουγκάνο», είπε χαρακτηριστικά ο Κυριακόπουλος.

Η γκολάρα

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφορα βίντεο με όσα έχει κάνει στους αγωνιστικούς χώρους ο Κυριακόπουλος.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το καταπληκτικό γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο.