Μάνατζερ του Σεμέδο: «Ανήσυχοι οι παίκτες»

Ο εκπρόσωπος του Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της κρίσης του κορονοϊού και παραδέχτηκε πως οι ποδοσφαιριστές είναι ανήσυχοι.

Μάνατζερ του Σεμέδο: «Ανήσυχοι οι παίκτες»

Αρκετοί σύλλογοι στο εξωτερικό έχουν ξεκινήσει τις περικοπές μισθών των ποδοσφαιριστών λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός. Και μεγάλοι σύλλογοι ζητούν από τους ποδοσφαιριστές τους να κόψουν σημαντικό μέρος των χρημάτων τους. Ο μάνατζερ του Ρούμπεν Σεμέδο, Ουλίσες Σάντος, σε δηλώσεις του τόνισε πως η νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε φοβίζει τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο εκπρόσωπος του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού είπε:

Για τους παίκτες: «Προφανώς και οι παίκτες ανησυχούν. Είναι ανήσυχοι για το επάγγελμά τους και ρωτούν διαρκώς τι γίνεται και πότε και αν θα έχουμε πάλι πρωταθλήματα. Ως προς το μέλλον πρέπει να δούμε την επίδραση στην αγορά. Σε σχέση με τις τωρινές συνθήκες τι διάθεση για περικοπές μισθών θα δείξουν οι ομάδες. Γενικά υπάρχει αγωνία στους παίκτες. Πρέπει να δούμε πού θα φτάσουν οι περικοπές μισθών».

Για τις περικοπές: «Πρέπει να δούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα και αν οι περικοπές θα είναι πραγματικές. Τι εννοώ; Εάν η ομάδα έχει οικονομική ζημία, είναι λογικό το βήμα περικοπών μισθών και αποδοχών. Και αυτό θα επηρεάσει όλους τους Πορτογάλους παίκτες και γενικά το πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Έχει επίσης σημασία πώς θα αντιδράσει η πορτογαλική λίγκα και αν θα πληρώσει εγκαίρως τις μισθοδοσίες. Η Ένωση των Παικτών έχει δηλώσει ανοιχτή στον διάλογο. Τώρα η Πόρτο, η Μπράγκα και η Σπόρτινγκ αρχίζουν να παίρνουν θέση, ενώ η Μπενφίκα δεν θέλει να πει κάτι για τώρα. Η Ένωση των Παικτών από μέρους της πάντως ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται να πληρώσουν το... μάρμαρο μόνο οι παίκτες. Να πάει μόνο σε αυτούς ο... λογαριασμός των οικονομικών ζημιών. Έξω από τα πορτογαλικά σύνορα ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε μείωση μισθών για όλους τους υπαλλήλους στην ομάδα για να μειώσει τον οικονομικό αντίκτυπο».