Ζοσέ Σα: Το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπέτις και η απειλή της Premier League

Αρκετοί «μνηστήρες» μαζεύονται σιγά σιγά για τον πορτιέρε του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα, με την Μπέτις να εκφράζει σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά οι Άγγλοι της Premier League μπαίνουν γερά στο… κόλπο.

Ζοσέ Σα: Το σοβαρό ενδιαφέρον της Μπέτις και η απειλή της Premier League

Ένας από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Ολυμπιακού είναι ο Ζοσέ Σα. Πέρσι τέτοια εποχή στον Πειραιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσουν από την Πόρτο. Δικαιώνονται για την επιλογή τους να τον κάνουν δικό τους, αφού ο Πορτογάλος είναι βασικότατος στην ομάδα του Πειραιά.

Οι πολλές καλές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και η σημαντική βελτίωση που έχει παρουσιάσει τον έχουν βάλει στο… στόχαστρο αρκετών ομάδων. «Παιχνίδι» γίνεται από την Premier League, όπως σας έχουμε αναφέρει, αλλά δεν είναι μόνο από εκεί.

Η Μπέτις ασχολείται σοβαρά με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και δεν είναι τωρινό το ενδιαφέρον της. Από πέρσι θέλει τον Σα η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία του χτυπάει ξανά την πόρτα. Το ενδιαφέρον των «βερδιμπλάνκος» για τον Σα είναι σοβαρό και δεν είναι φιλολογικό.

Σε νέα τους δημοσιεύματα οι Ισπανοί αναφέρθηκαν στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και στην απειλή που δέχονται από την Premier League. Και είναι αλήθεια πως από τη στιγμή που μπαίνει στο κόλπο η προοπτική της Αγγλίας οι Ισπανοί θα τα βρουν σκούρα για τον Ζοσέ Σα.

Το θέμα είναι πως και ο Ολυμπιακός βλέπει πως μαζεύονται αρκετοί «μνηστήρες» για τον βασικό του τερματοφύλακα. Στον Πειραιά έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον Σα και είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του τη φετινή σεζόν. Από την άλλη βλέπουν ότι έρχεται ένα «καυτό» καλοκαίρι για τον Σα.

Ο 27χρονος γκολκίπερ είναι αλήθεια πως τη φετινή σεζόν έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια, αλλά πέρασε και μία περίοδο κάμψης. Κάνοντας όμως κάποιος τη… σούμα, σίγουρα καταλήγει ότι ο Σα είναι πολύτιμος και απαραίτητος για τον Ολυμπιακό.