Η ζωή του Αλέν και του Σισέ στην εποχή του κορονοϊού

Μπόμπι Αλέν και Παπέ Σισέ μίλησαν σε γαλλικό Μέσο για όλα όσα βιώνουν τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα λόγω του κορονοϊού.

Η ζωή του Αλέν και του Σισέ στην εποχή του κορονοϊού

Μία πρωτόγνωρη κατάσταση βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω απ' αυτό και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είδαν την αθλητική δραστηριότητα να σταματάει και εκείνοι να αναγκάζονται να προπονούνται στα σπίτια τους για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Οι Μπόμπι Αλέν και Παπέ Σισέ μίλησαν σε γαλλικό Μέσο για όσα βιώνουν στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τα αυστηρά μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Ο Αλέν είπε στο madeinfoot:

Για το πως το αντιμετωπίζει: «Πνευματικά είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο».

Για την οικογένειά του: «Η οικογένειά μου και η σύντροφός μου είναι στην Γαλλία. Σε μία τέτοια περίοδο θέλεις να είσαι κοντά σε όσους αγαπάς. Πάντα αναρωτιέσαι εάν είναι καλά. Κάνεις πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σου. Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι. Έχω την ελπίδα αυτή».

Για τον τρόπο άσκησής του: «Για εμάς τους γκολκίπερ είναι πιο δύσκολο γιατί χρειαζόμαστε μπάλα και πρέπει να κάνουμε ασκήσεις με εξόδους και βουτιές. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτήν την φάση. Για τους άλλους παίκτες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ένα χαλάκι είναι πιο απλό και εύκολο. Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω στις εξόδους μου και στο πως πέφτω αλλά δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να ασκούμαι πάντως και υπάρχει πρόγραμμα για εμάς».

Για το πως περνάει τον χρόνο του: «Υπάρχει το Netflix και το playstation. Νομίζω πως για όλους μας είναι το ίδιο (γέλια). Επίσης προσπαθώ να διαβάζω αρκετά».

Για τα μέτρα για την παύση της δράσης: «Ήταν κάτι υποχρεωτικό και σωστό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι πως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό. Προφανώς και όλοι θέλουμε. Αποφεύγω επαφές και προσέχω. Έχει ειπωθεί κάτι για περιορισμό στο σπίτι για έναν μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναι μόνο για τόσο».

Για τις προβληματικές συμπεριφορές: «Ναι δεν μου άρεσε αυτό που είδα στην Γαλλία με ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν καταλάβαιναν και θεωρούσαν ότι ήταν αστείο όλο αυτό. Και στην Ελλάδα ορισμένοι πήγαν σε παραλίες και μετά σωστά η Κυβέρνηση πήρε πιο αυστηρά μέτρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα σωστά βήματα και να προσαρμοστούμε».

Για την αγωνιστική δράση και το ενδεχόμενο φιλικών: «Φιλικά παιχνίδια; Όχι δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν σε αυτήν την φάση. Εάν με ρωτάτε πάντως τα φιλικά θα βοηθούσαν γιατί όταν και εφόσον μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θα είναι σαν μία νέα σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο μήπως και μπορέσουμε να αρχίσουμε ξανά. Έχει τονιστεί πως λόγω ζέστης μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση».

Ο Παπέ Σισέ από την πλευρά του μίλησε:

Για την κατάσταση με τον ιό: «Δεν έχω την οικογένειά μου μαζί μου αυτήν την στιγμή. Περνάω αρκετό χρόνο με το να μιλάω με την κόρη μου διαδικτυακά. Δεν είναι εύκολο αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό».

Για τον χρόνο του: «Εκτός από το πρόγραμμα άσκησής μας εκτός από ποδόσφαιρο το άλλο πράγμα που βλέπω είναι κωμωδίες. Μόνο ποδόσφαιρο και κωμωδίες βλέπω. Δεν μπορώ να δω κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει κάτι άλλο».