Σκέψεις για επανέναρξη της Super League στα μέσα Μαΐου

Την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League στα μέσα Μαΐου φαίνεται να εξετάζουν οι ομάδες της κατηγορίας.

Σκέψεις για επανέναρξη της Super League στα μέσα Μαΐου

Το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος στα μέσα Μαΐου φαίνεται πως εξετάζει η Super League, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον ορισμένων ομάδων.

Όπως συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη, το κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο η πιθανότητα να αρχίσει εκ νέου σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα είναι υπαρκτή.

Εύλογα η διοργανώτρια τηρεί μεν στάση αναμονής ελέω του κορονοϊού, προκειμένου να κινηθεί ανάλογα με τις εξελίξεις, όμως υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις, ώστε τουλάχιστον να μπορούν οι ομάδες να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό τους αναφορικά με το θέμα των προπονήσεων.

Η λογική λέει πώς για να προλάβουν να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια σε playoffs και playouts, το πρωτάθλημα θα πρέπει να επαναρχίσει περίπου στα μέσα Μαΐου και προς αυτή την κατεύθυνση θέλει να κινηθεί η Λίγκα, εφόσον φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Σύμφωνα με το εν λόγω σενάριο, οι 14 ΠΑΕ της Super League προσανατολίζονται σε τηλεδιάσκεψη η οποία πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα, 30 Μαρτίου, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ορισμού ημερομηνίας επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Φυσικά στην παρούσα φάση όλα τα ενδεχόμενα είναι... ορθάνοιχτα, ωστόσο η Super League προτίθεται να κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν και να αποφευχθεί η τεράστια οικονομική ζημία που θα προκαλούσε το αντίθετο σενάριο.