Τι υποστηρίζει η ΠΑΕ Βόλος για τις δηλώσεις Γκουαροτσένα κατά Ιβάν Σαββίδη

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του παίκτη της Ίκερ Γκουαροτσένα σε ισπανικό μέσο. Τι υποστηρίζουν οι Θεσσαλοί.

Τι υποστηρίζει η ΠΑΕ Βόλος για τις δηλώσεις Γκουαροτσένα κατά Ιβάν Σαββίδη

Η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του παίκτη της Ίγκερ Γκουαροτσένα σε ισπανικό μέσο. Τι υποστηρίζουν οι Θεσσαλοί.

Η ΠΑΕ Βόλος με ανακοίνωση της υποστηρίζει πως υπήρξε παραποίηση των δηλώσεων του Γκουαροτσένα στην πατρίδα του τονίζοντας πως ποτέ ο ίδιος δεν αναφέρθηκε σε φυσικά πρόσωπα και δη στον Ιβάν Σαββίδη και ήταν προσωπική άποψη του δημοσιογράφου.

Η θεσσαλική ΠΑΕ τονίζει πως ο Ισπανός επιθετικός ποτέ δεν αναφέρθηκε σε κάποιο φυσικό πρόσωπο και αποτελούσε άποψη και σχόλιο του δημοσιογράφου.

Γκουαροτσένα για Σαββίδη: «Αυτός που μπήκε στο γήπεδο με το πιστόλι, αγόρασε την Ξάνθη»

Μάλιστα στη σχετική διάψευση ο Βόλος έχει παραθέσει και το δημοσίευμα από την εφημερίδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με αφορμή την παραποίηση των δηλώσεων του ποδοσφαιριστή μας Ικερ Γκουαροτσένα σε εφημερίδα της πατρίδας του σας παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας.

Όπως είναι ξεκάθαρο, ο Ικερ Γκουαροτσένα δεν αναφέρθηκε σε κανένα φυσικό πρόσωπο και η όποια αναφορά στον Ιβαν Σαββίδη αποτελεί προσωπική άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει η χώρα μας, δεν έχουμε να προσθέσουμε τίποτα παραπάνω. Ωστόσο να είναι όλοι σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα επανέλθουμε για να πούμε αλήθειες.

Άλλωστε το ψέμα και η παραπληροφόρηση αποτελεί προτέρημα άλλων που ευτυχώς για εμάς τους γνωρίζει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα».

Φυσικά στο δημοσίευμα εφημερίδας φαίνονται ξεκάθαρα οι δηλώσεις του Γκουαροτσένα που τονίζει πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ αγόρασε την Ξάνθη και για αυτό τιμωρήθηκαν οι δυο ομάδες με αφαίρεση βαθμών.

Το μοναδικό σημείο που βρίσκεται σε παύλες και σύμφωνα πάντα με τους ανθρώπους του Βόλου αποτελεί σχόλιο του δημοσιογράφο είναι το «Ιβάν Σαββίδης ο άνθρωπος που πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο με ένα πιστόλι στο χέρι».

Η ΠΑΕ Βόλος με την επίσημη τοποθέτησή της κάνει λόγο για ψέμα και παραπληροφόρηση, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο Ίκερ Γκουαροτσένα έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του, όπου αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στην Ξάνθη και στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.