Ολυμπιακός: Το μεγάλο πρότζεκτ με Μάρκοβιτς

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς έχει δοθεί δανεικός στην ΑΕΛ, αλλά στον Ολυμπιακό δεν έχουν σταματήσει να πιστεύουν στις δυνατότητές του.

Ολυμπιακός: Το μεγάλο πρότζεκτ με Μάρκοβιτς

Ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ στον Ολυμπιακό είναι και ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Παρτιζάν, αλλά δεν μπόρεσε να βρει χώρο στην ομάδα και να πάρει ευκαιρίες.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΛ με τη φανέλα της οποίας έχει κάνει δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Ο Μάρκοβιτς έχει πάρει παιχνίδια με την Κ19 του Ολυμπιακού, αλλά πάντα ήταν στις επιλογές της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας.

Στην πατρίδα του θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα και με αυτό το σκεπτικό τον απέκτησε η ομάδα του Πειραιά. Και ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι ο Μάρκοβιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που πράγματι μπορεί να προσφέρει και μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο.

Είναι μία περίπτωση που την έχουν στο μυαλό τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η πρώην ομάδα του, Παρτιζάν, δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να τον πάρει πίσω έστω με τη μορφή του δανεισμού, αλλά στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολύ στο ταλέντο του.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τους Πειραιώτες και αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι με τη λήξη του δανεισμού του στη Λάρισα. Αναμένεται να πάρει ευκαιρία στην προετοιμασία της ομάδας όποτε γίνει αυτή και σκοπεύουν να τον έχουν στο ρόστερ.

Όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το πώς θα ανταποκριθεί ο ίδιος το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Πάντως και ο Μάρκοβιτς περιμένει πώς και πώς να πάρει την ευκαιρία του και να διεκδικήσει την παραμονή του στον Ολυμπιακό.