Σουντανί από το Ζάγκρεμπ: «Είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου»

Ο Χιλάλ Σουντανί βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ και έζησε τον μεγάλο σεισμό, αλλά ενημέρωσε πως είναι καλά τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του.

Σουντανί από το Ζάγκρεμπ: «Είμαι καλά εγώ και η οικογένεια μου»

Η εντολή που έχει δοθεί στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πως απαγορεύεται να φύγουν από την Ελλάδα για το διάστημα που διαρκεί η κρίση με τον κορονοϊό.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ξεκαθαρίσει στους παίκτες τους ότι δεν πρέπει κανείς να ταξιδέψει προς την πατρίδα του και πως άπαντες θα πρέπει να βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών,

Ο μοναδικός που βρίσκεται εκτός Ελλάδας είναι ο Χιλάλ Σουντανί, ο οποίος έχει μείνει στο Ζάγκρεμπ, αφού του ζήτησε και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού να μην ταξιδέψει προς την Ελλάδα.

Ο Σουντανί βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Κροατίας και έζησε τον σεισμό των 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Για τον Αλγερινό υπήρξε ανησυχία, αλλά φρόντισε και ο ίδιος να καθησυχάσει τους πάντες πως όλα βαίνουν καλώς.

Με tweet ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία του τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του. «Βρίσκομαι στο Ζάγκρεμπ και είμαι καλά τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου», έγραψε ο Χιλάλ Σουντανί