Ελ Αραμπί, Χασάν και ο «άγνωστος - Χ» της επιθετικής τριπλέτας του 2021!

Ποιος θα πλαισιώσει του χρόνου τους Ελ Αραμπί – Χασάν; Γιατί είναι δύσκολο του Γκερέρο; Πόσες πιθανότητες έχει ο Ντουρμισάι και ο... Ανσαριφάρντ που θέλει να γυρίσει; Το fosonline.gr επιχειρεί μία πρώτη προσέγγιση.

Ελ Αραμπί, Χασάν και ο «άγνωστος - Χ» της επιθετικής τριπλέτας του 2021!

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην βλέπουν ακόμη πολύ ζεστά την θερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς το μυαλό τους είναι τι θα γίνει με τα φετινά παιχνίδια και πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν (αν ολοκληρωθεί φυσικά...), αλλά πριν «σκάσει» το θέμα με τον κορονοϊο, κάποιες πρώτες κουβέντες είχαν γίνει στην ΠΑΕ για την επόμενη σεζόν, αναφορικά με το τι θα γίνει με την τριάδα των φορ. Περισσότερο σε φιλολογικό επίπεδο, αλλά η αλήθεια είναι ότι μία πρώτη συζήτηση είχε πραγματοποιηθεί.

Ο Ελ Αραμπί θα μείνει, η οψιόν αγοράς του Χασάν αναμένεται να ενεργοποιηθεί και ο Ολυμπιακός να καταβάλει το ποσό που έχει συμφωνηθεί με την Μπράγκα (λέγεται ότι είναι στα 2,5 εκ. ευρώ) και αυτό που απομένει είναι ποιος θα είναι ο τρίτος φορ που θα πλαισιώσει τους δύο Αφρικανούς.

Ο Ολυμπιακός είχε ως τρίτη λύση τον Σουντανί μετά την αποχώρηση του Γκερέρο για την Λεγκανές. Όμως, ο Σουντανί αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Σεπτέμβριο, χωρίς αυτό να λύνει αυτομάτως τα χέρια του προπονητή. Ναι μεν θα ξεκινήσει δειλά-δειλά τον Σεπτέμβριο, αλλά μην ξεχνάμε ότι έχει περάσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο δύο χιαστούς και στα δύο πόδια. Οπότε, θέλει μία ειδική διαχείριση.

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει ακόμα ο Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ που πήγε δανεικός στη Λεγκανές, δύσκολα θα παραμείνει στην Μαδρίτη. Στο πρώτο τρίμηνο είχε μόλις δύο συμμετοχές και τις υπόλοιπες πέντε φορές είδε τα παιχνίδια από τον πάγκο. Υποτίθεται ο Γκερέρο έφυγε από τον Ολυμπιακό, επειδή ήθελε να παίζει. Δεν έπαιζε ούτε στην Λεγκανές και κατά συνέπεια, αναγκαστικά θα γυρίσει στο λιμάνι το καλοκαίρι, αλλά όχι για να μείνει.

Θα κοιτάξει να βρει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Δεν πρόκειται να κάτσει ως τρίτος φορ, κάτι που αποδείχθηκε με τη στάση που κράτησε όταν αποκτήθηκε ο Χασάν. Ζήτησε να φύγει και έφυγε. Ο Γκερέρο που το συμβόλαιό του εκπνέει του χρόνου το καλοκαίρι, αναμένεται να πωληθεί.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Ντουρμισάι που παίζει δανεικός στον Άρη και το πλάνο λέει να πάει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού και... βλέπουμε. Αν ο νεαρός φορ καταφέρει να πείσει τον προπονητή, τότε θα μείνει στο ρόστερ. Αν όχι, θα αποχωρήσει πάλι δανεικός. Στον Ολυμπιακό πάντως πάντοτε έχουν ανοικτές τις κεραίες τους, ακόμα και για φορ σε περίπτωση που μπει ο Αύγουστος και φανεί ότι η ομάδα θέλει έναν επιθετικό για να αποτελέσει την τριάδα των Ελ Αραμπί και Χασάν. Δεν πρόκειται ωστόσο να βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις του. Δεν θα είναι στις προτεραιότητες των «ερυθρολεύκων» η μεταγραφική ενίσχυση στην επίθεση.

Τέλος, επειδή κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για επιστροφή του Ανσαριφάρντ, το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι όντως, ο Ιρανός θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Και το ιδανικότερο για τον ίδιο θα ήταν ο Ολυμπιακός. Εσχάτως ακούστηκε ότι αρέσει και στον Άρη. Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν έχει γίνει καμία κίνηση...