Ήρθε η Μπεσίκτας για Φορτούνη

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν βρέθηκε στον τελικό του ΟΑΚΑ και στην Τουρκία αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ήρθε για τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ήρθε η Μπεσίκτας για Φορτούνη

Εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει ξεκινήσει η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει πολύ την τουρκική ομάδα και συχνά πυκνά τα Μέσα της χώρας κάνουν εκτενή αναφορά σε αυτό το φλερτ.

Η φημολογία στην Τουρκία φούντωσε ξανά, αλλά αυτή τη φορά το έναυσμα για να συμβεί κάτι τέτοιο το έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Μπεσίκας. Ο Φικρέτ Ορμάν με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. Η παρουσία του στο Μαρούσι έδωσε τροφή στον τουρκικό Τύπο για να ανακινήσει το θέμα του Φορτούνη.

Ο Ορμάν που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του αθλητισμού στην Τουρκία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ιστοσελίδα «Fanatik» έγραψε πως ο Ορμάν θα έχει συνάντηση με τον ισχυρό άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το θέμα του Κώστα Φορτούνη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι δύσκολο να συμβεί, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπεσίκτας είχε επαφή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, αλλά στη γειτονική χώρα επικεντρώθηκαν περισσότερο στον Κώστα Φορτούνη. Συνέδεσαν την παρουσία του Ορμάν στη χώρα μας με το ενδιαφέρον της ομάδας της Πόλης για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Οι Τούρκοι αναφέρουν επίσης ότι η Μπεσίκτας είναι διατεθειμένη να ξοδέψει 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον «Φόρτου».

Στην Τουρκία, πάντως, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως στο... στόχαστρο της Μπεσίκτας βρίσκεται και ο Δημήτρης Πέλκας. Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας είχε επαφή και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όμως, στη γειτονική χώρα επιμένουν πως ο διακαής του πόθος είναι ο Φορτούνης, αλλά και ο Πέλκας βρίσκεται ψηλά στη λίστα του.

Η ανάρτηση του προέδρου της Μπεσίκτας