Η πίστη του Μαρτίνς στον Καφού και η ζωή στην Ελλάδα

Ο Καφού αποτελεί θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, όμως, η ατυχία δεν του έχει επιτρέψει να πάρει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό. Τι λένε στον Ρέντη για τον Πορτογάλο χαφ και η ζωή του στη χώρα μας.

Η πίστη του Μαρτίνς στον Καφού και η ζωή στην Ελλάδα

Τον περασμένο Ιανουάριο που ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε αναζήτηση κεντρικού χαφ ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος ότι ο παίκτης που του ταιριάζει και θέλει είναι ο Καφού. Ο 49χρονος κόουτς γνώριζε τον 27χρονο άσο και γι' αυτό είχε εισηγηθεί τη μεταγραφή του.

Η διοίκηση πράγματι τον πήρε στο μεγάλο λιμάνι και μάλιστα ο Μαρτίνς φρόντισε να τον βάλει αμέσως να παίξει για να μπαίνει στο κλίμα. Για 90 λεπτά αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδα. Ο Καφού έδειξε από την πρώτη ημέρα που πήγε στον Ρέντη ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί θα προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Φάνηκε ότι θα μπει γρήγορα στο κλίμα και γι' αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς άρχισε να τον βάζει στο… κόλπο. Μάλιστα τη στιγμή που θα ξεκινούσαν τα σερί παιχνίδια ο Πορτογάλος χαφ θα ήταν μια ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό προκειμένου να δώσει ανάσες στους κεντρικούς χαφ που έχει η ομάδα του Πειραιά.

Ένας τραυματισμός τον πήγε πίσω, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως για τον Μαρτίνς έχει αλλάξει κάτι. Ο Καφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον γνωρίζει καλά ο κόουτς και ξέρει τι μπορεί να κάνει. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν τα παιχνίδια ξανά και αν θα αρχίσουν.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, πάντως είναι από τις περιπτώσεις που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον Ρέντη. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα. Όπως γράφει και το ΦΩΣ της Τετάρτης πρόσφατα μπήκε σε σπίτι στα νότια προάστια και του αρέσει να περνάει αρκετές στιγμές με την οικογένεια του. Στην Ελλάδα βρίσκεται και η σύζυγος του με το παιδάκι τους με τον Καφού να του αρέσει να περνάει αρκετές στιγμές μαζί τους. Θυμίζουμε πως με τον Ολυμπιακό τον δεσμεύει συμβόλαιο έως το 2023.