Ατρόμητος: Ραμπέγιο: «Το ζήτημα με τον κορονοϊό γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο»

Ο Χιλιανός εξτρέμ του Ατρόμητου Μπρίαν Ραμπέγιο μίλησε στην πατρίδα του για τον κορονοϊό και το πως ζει την κατάσταση τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, μακριά από την οικογένειά του.

Ατρόμητος: Ραμπέγιο: «Το ζήτημα με τον κορονοϊό γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο»

Ο Μπρίαν Ραμπέγιο αποκτήθηκε από τον Ατρόμητο στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Χιλιάνος εξτρέμ περιμένει εξελίξεις αναφορικά με το πότε θα ξεκινήσουν και πάλι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έκανε δηλώσεις στην πατρίδα του, τη Χιλή για το πως κυλούν οι μέρες στη χώρα μας, για τη διακοπή λόγω του κορονοϊού με τον Ραμπέγιο να αγωνιά κι αυτός με τη σειρά του για την επόμενη μέρα.

Οι δηλώσεις του Χιλιανού άσου

«Όλοι μας ανησυχούμε για το ζήτημα του κορονοϊού. Εδώ το πρωτάθλημα έχει διακοπεί κι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν περισσότερα νέα και θα ξέρουμε τι θα συμβεί. Θα μας πουν περισσότερα νέα από την ομάδα και περιμένουμε το πότε θα προπονηθούμε και πάλι.

Παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος τις τελευταίες εβδομάδες, κάναμε προπονήσεις κανονικά αλλά τις τελευταίες ημέρες έχουν σταματήσει τα πάντα. Είμαι σπίτι. Βλέπω ταινία και προσπαθώ να μιλήσω με κάποιον από τους συμπαίκτες μου ή τους δικούς μου ανθρώπους.

Η αλήθεια είναι πως το ζήτημα είναι πολύπλοκο και γίνεται όλο και πιο πολύπλοκο.

Έτσι πρέπει όλοι να είμαστε μαζί για να βοηθήσουμε έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.

Πρέπει να λάβουμε προφυλάξεις και να ακολουθήσουμε τους κανόνες ασφαλείας που υποδεικνύονται έτσι ώστε να μην συνεχίσει να αυξάνονται τα κρούσματα.

Εδώ τα σχολεία, τα καταστήματα έχουν κλείσει. Αυτά είναι μέτρα προφύλαξης και πρέπει να τα ακολουθήσουμε. Έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία από όλους μας για να ακολουθηθούν οι οδηγίες και να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα».