ΕΠΟ: Απολογήθηκε η Ξάνθη - Τι υποστήριξε για την πολυιδιοκτησία

Για 3,5 ώρες απολογήθηκε η Ξάνθη στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τη μετοχική της σύνθεση και το -5 που δέχθηκε. Η απόφαση στις αρχές Απρίλη.

ΕΠΟ: Απολογήθηκε η Ξάνθη - Τι υποστήριξε για την πολυιδιοκτησία

Η έφεση της Ξάνθης στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ είχε διάρκεια 3,5 ώρες. Το θέμα της; Η μετοχική σύνθεση και το -5 που δέχτηκε ο σύλλογος, με την έφεση να γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορονοϊού.

Το προεδρείο αποφάσισε να δώσει προθεσμία για υπόμνημα. Όχι μόνο στη Ξάνθη, αλλά και στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε καταθέσει έφεση. Η απόφαση αναμένεται αρχές Απρίλη.

Για το θέμα της δίωξης, η πλευρά της Ξάνθης τόνισε πως πρέπει να κηρυχθεί απαράδεκτη, μέχρι τη στιγμή να εκδοθεί απόφαση από το διοικητικό εφετείο. Μεταξύ άλλων ο κ. Χριστοδούλου είπε: «Πουθενά στην υπόθεση δεν βλέπω τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για μια για εσωτερική διαδικασία της Ξάνθης. Από τον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη, οι μετοχές πήγαν στον Πανόπουλο και τον Συγγελίδη».

Να επισημάνουμε πως πλην της Ξάνθης και ο ΠΑΟΚ μπορεί να καταθέσει υπόμνημα για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας έως της 24 Απριλίου.