Ολυμπιακός: Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Σερβία με τον Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα στη Σερβία, όμως, ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του τον παίκτη και η Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Ολυμπιακός: Το φυσάνε και δεν κρυώνει στη Σερβία με τον Τσούμιτς

Ο Νίκολα Τσούμιτς είναι το βασικό θέμα συζήτησης στη Σερβία μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις. Ο νεαρός εξτρέμ ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Ραντνίσκι Νις με τη φανέλα της οποίας έχει σημειώσει δέκα γκολ.

Στη Σερβία μιλούν γι' ακόμα ένα σπουδαίο ταλέντο μόνο που ψάχνουν να βρουν πως και αυτό κατέληξε στον Πειραιά. Παραδέχονται ότι ο Ολυμπιακός έχει τα μάτια του ανοιχτά και τον τρόπο να αρπάζει ό,τι καλύτερο υπάρχει στη χώρα, αλλά από την άλλη είναι κάτι που δεν τους αρέσει και πολύ.

Ο Ολυμπιακός άρπαξε τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος φέτος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, άρπαξε μέσα από την Παρτιζάν τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ενώ δικός του είναι και ο Νεμάνια Νίκολιτς, ο οποίος επίσης έχει παραμείνει στη Ραντνίσκι Νις.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίκτυο στη Σερβία το οποίο καθώς φαίνεται ελέγχει την αγορά μίας χώρας που έχει τη φήμη πως βγάζει ταλέντα. Είναι πάγια τακτικής της διοίκησης των Πειραιωτών να αποκτάει νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μάλιστα και θα βοηθήσουν την ομάδα και θα ανεβάσουν την τιμή τους. Έτσι ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του και στη σερβική αγορά, η οποία τα τελευταία χρόνια από την οποία τα τελευταία χρόνια έχει βρει λαβράκια.

Ο Τσούμιτς αυτή τη στιγμή είναι το βασικό θέμα συζήτησης στη Σερβία με κυριότερο, όμως, ότι και αυτός κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ούτε η Παρτιζάν, ούτε ο Ερυθρός Αστέρας κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον παίκτη, ο οποίος ετοιμάζεται το καλοκαίρι να λάβει μέρος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Φυσικά είναι ένα θέμα το πώς θα ανταπεξέλθει ο παίκτης όταν θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, διότι σίγουρα οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές.