Ολυμπιακός: Στο τέλος της σεζόν πιθανότατα το ραντεβού Μαρτίνς - διοίκησης

Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι ως προς το πότε η διοίκηση θα μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς για το θέμα του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι. Εξ αρχής η πρόθεση ήταν να γίνει η κουβέντα στο φινάλε της σεζόν.

Ολυμπιακός: Στο τέλος της σεζόν πιθανότατα το ραντεβού Μαρτίνς - διοίκησης

Εδώ και πολύ καιρό στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο ζουν στον αστερισμό του Πέδρο Μαρτίνς. Λογικό και επόμενο ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει τραβήξει αρκετά βλέμματα πάνω του και ο κόσμος να θέλει να τον δει να υπογράφει και το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ένα συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι...

Μετά το «έπος» του «Emirates» κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια που ήθελαν τον Μαρτίνς να μιλάει άμεσα με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Σενάρια όμως που δεν επιβεβαιώνονταν από πουθενά, καθώς πρώτος ο ίδιος ο Πορτογάλος σε συνεννόηση φυσικά και με τους διοικούντες, άφηνε να εννοηθεί ότι αυτό που προέχει είναι η εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων και όχι το τι θα γίνει του χρόνου.

Μετά την αναβολή των αγώνων λόγω του κορονοϊού, επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του συμβολαίου του Μαρτίνς. Κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τις δύο πλευρές να κάθονται άμεσα στο τραπέζι για να μιλήσουν ενόψει της νέας σεζόν. Και πάλι όμως, δεν προκύπτει από την πλευρά του Πορτογάλου τεχνικού ότι αυτό το ραντεβού θα γίνει τις αμέσως επόμενες μέρες. Υπήρχε μία φημολογία ότι ήδη κάποιες πρώτες κουβέντες έχουν ξεκινήσει, αλλά δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στην παρούσα φάση όλοι στον Ολυμπιακό αναμένουν τις εξελίξεις. Να δουν πότε υπάρχει πιθανότητα να ξαναξεκινήσουν οι αγώνες. Όσο για τις συζητήσεις με τον Μαρτίνς; Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά τις επόμενες μέρες και δεν προκύψει ανατροπή σκηνικού, τότε οι δύο πλευρές θα μιλήσουν όποτε τελειώσει η σεζόν ή λίγο πριν το τέλος της, εφόσον έχουν εκπληρωθεί και μαθηματικά οι στόχοι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πορευτεί με τον Πορτογάλο, ο δε 50χρονος τεχνικός όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους» και απολαμβάνει κάθε του στιγμή στον Πειραιά, αλλά οι τελικές και καθοριστικές επαφές πάνε όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Προς το φινάλε της φετινής περιόδου.