Ο Παϊρόζ θέλει αυτό που θέλει ο Γιαννακόπουλος

Η Pan Asia «βλέπει» γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ξέρει ότι χρειάζεται τον Ερασιτέχνη.

Ο Παϊρόζ θέλει αυτό που θέλει ο Γιαννακόπουλος

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του βόλεϊ του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία αυτόν του ερασιτέχνη.

Φαίνεται όμως πως ανάλογη πρόθεση έχει και ο υποψήφιος αγοραστής του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Ταϊλανδός Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδα «Έθνος», η Pan Asia σχεδιάζει την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό με γήπεδο στον Βοτανικό. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο χρειάζεται τον έλεγχο του Ερασιτέχνη.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν γίνει προχωρημένες επαφές προκειμένου να συγκροτηθεί ισχυρό ψηφοδέλτιο και σε εκλογές εντός του καλοκαιριού, ο Ερασιτέχνης να περάσει στον έλεγχο της Pan Asia. Αναφέρονται χαρακτηριστικά τα ονόματα, του Βλάση Σταθοκωστόπουλου (είτε των γιων του Μιχάλη και Βασίλη), του Βίκτωρα Ρέστη (μέλος του Pan Asia και συνεργάτης του Πιεμπονγκσάντ αλλά έχει διαψεύσει πρόσφατα κάθε ανάμιξη), ενώ εμπλέκεται και το όνομα του Λεωνίδα Πολέμη.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ