Ολυμπιακός: Προπόνηση στο σπίτι για τους ποδοσφαιριστές (pic)

Ούτε καν στον Ρέντη δεν πηγαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ακολουθούν ειδικά προγράμματα στα σπίτια τους.

Ολυμπιακός: Προπόνηση στο σπίτι για τους ποδοσφαιριστές (pic)

Ούτε αγωνιστική δραστηριότητα υπάρχει, αλλά και ούτε προπονήσεις γίνονται. Άπαντες μένουν στο σπίτι τους και με υπευθυνότητα στηρίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης και προσπαθούν να συμβάλλουν στον περιορισμό του κορονοϊού.

Για τους αθλητές αυτές οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί είναι πρωτόγνωρες και δύσκολες. Κάποια στιγμή η αγωνιστική δραστηριότητα θα ξεκινήσει και πάλι, όμως και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει όλο αυτό το διάστημα να έχουν διατηρηθεί σε μία καλή κατάσταση.

Ναι μεν πρέπει άπαντες να συμμετέχουν στα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού, αλλά γι' αυτούς τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, διότι θα πρέπει να διατηρηθούν και σε καλή κατάσταση. Έτσι οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές ακολουθούν προγράμματα στα σπίτια τους προκειμένου να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος μάλιστα προτρέπει και τον κολλητό του, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Δουλειά στο σπίτι και για τους ποδοσφαιριστές.