Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό λόγω κορονοϊού

Και ο προγραμματισμός των προπονήσεων του Ολυμπιακού αλλάζει εξαιτίας του κορονοϊού και των αναβολών των αναμετρήσεων.

Αλλαγή πλάνου στον Ολυμπιακό λόγω κορονοϊού

Ο κορονοϊός εξαπλώνεται και η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει. Άπαντες καλούνται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με τις συνήθειες να είναι τελείως διαφορετικές. Νέα δεδομένα, νέες συνήθειες για όλους μας και φυσικά τίποτα δεν έχει μείνει ανεπηρέαστο από τον κορονοϊό που σαρώνει τον πλανήτη.

Σε μία φυσιολογική ζωή θα συζητούσαμε τώρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα για την πρεμιέρα των play off. Θα γινόταν κουβέντα για τη ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία, όμως, όλα αυτά δεν υπάρχουν πλέον στη ζωή μας. Το πρωτάθλημα αναβλήθηκε κάτι που σημαίνει ότι το σαββατοκύριακο δεν έχουμε ματς, ενώ και η ρεβάνς με τη Γουλβς δεν θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Περιμένουμε, μάλιστα την Τρίτη για να μάθουμε τι θα συμβεί με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τι θα αποφασίσει η UEFA. Όλα αυτά όπως είναι λογικό επηρεάζουν και το καθημερινό πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» πήγαν το πρωί της Παρασκευής (13/03) στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς τους ενημέρωσε πως το σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό. Θεωρητικά η ομάδα του Πειραιά θα επιστρέψει στον Ρέντη τη Δευτέρα, αλλά και αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι Πειραιώτες έκαναν αποθεραπεία, ενώ ήταν κεντρικό θέμα συζήτησης το ματς με τη Γουλβς. Σκασμένοι ήταν στον Ρέντη για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε η νίκη σε ένα ματς που όλα κυλούσαν καλά για την ομάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες.