Ολυμπιακός: «Ποτέ δεν ζητήσαμε να διεξαχθούν τα πλέι οφ»

Από τον Ολυμπιακό ξεκαθάριζαν από εχθές (12/3) ότι ποτέ δεν ζήτησαν από τη Λίγκα να γίνουν κανονικά τα πλέι οφ.

Ολυμπιακός: «Ποτέ δεν ζητήσαμε να διεξαχθούν τα πλέι οφ»

Υπήρχε μια παρανόηση χθες (12/3) στο περιθώριο των έκτακτων μέτρων που ήθελε να πάρει η Super League για «λουκέτο» στο πρωτάθλημα.

Κυκλοφόρησε από άλλες ΠΑΕ ότι ο Ολυμπιακός ζήτησε να μην αναβληθούν τα πλέι οφ και να γίνουν κανονικά τα ματς του Σαββατοκύριακου (14-15/3).

Αυτό που ξεκαθάριζαν από τον Ολυμπιακό ήταν ότι ως ΠΑΕ έχουν δείξει εδώ και καιρό τη στάση ευθύνης που έχουν απέναντι στον κορονοϊό που μπήκε βίαια στη ζωή όλων μας!

Αρχικά υπήρχε η δημόσια τοποθέτηση του Μαρινάκη ότι βρέθηκε θετικός στον ιό και δεύτερον ήταν ο μοναδικός σύλλογος που με επιστολή προς την ΕΠΟ ζητούσε την ακύρωση του ταξιδιού της Εθνικής στις ΗΠΑ.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τα όσα λένε στην ΠΑΕ, ουδέποτε έκανε λόγο για διεξαγωγή της πρεμιέρας των πλέι οφ. Αντιθέτως αυτό που ζήτησε ήταν να γίνει ένα έκτακτο ΔΣ στη Λίγκα ώστε να τεθεί και επισήμως το θέμα της αναβολής και όχι να παίρνονται οι όποιες αποφάσεις στο... πόδι. Όπως συνέβη δηλαδή σε όλες τις υπόλοιπες Λίγκες.

Ο Ολυμπιακός εξ αρχής ήταν υπέρ της αναβολής, αλλά απλώς επισήμαινε να γίνει όλη η διαδικασία με τις θεσμικές ενέργειες που απαιτούνται. Να κάτσουν δηλαδή όλες οι ομάδες σε ένα τραπέζι και να πάρουν ομόφωνα την απόφαση, όχι δηλαδή μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών.

Για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός δεν ασχολήθηκε με όλα αυτά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από χθες; Οι Πειραιώτες όταν άρχισαν να γράφονται διάφορα, προετοιμάζονταν για το ματς με τη Γουλβς.