Απολογία ΑΕΚ για Μελισσανίδη: «Ουδείς πίεσε τα α@#δια του βοηθού»

Η ΑΕΚ στην απολογία της για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, αμφισβήτησε την παρουσία οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την βιαιοπραγία στον γυμναστή του Άρη. Παραδέχθηκε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν στα αποδυτήρια αλλά όχι των διαιτητών.  

Απολογία ΑΕΚ για Μελισσανίδη: «Ουδείς πίεσε τα α@#δια του βοηθού»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απολογήθηκε για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη στο ΟΑΚΑ, ο ήταν καθόλα επεισοδιακός σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή.

Κατά την απολογία της (σ.σ. η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της σύμβουλο, Άλκη Αλεξίου και ο Δημήτρης Μελισσανίδης από τη δικηγόρο, Έλλη Ρίζου), η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αρνήθηκε πως υπήρξε είσοδος στον αγωνιστικό χώρο επικαλούμενη την έκθεση της αστυνομίας, αλλά και ότι δεν υπήρξε βιαιοπραγία κατά του γυμναστή του Άρη, Λάζαρου Βαρδάκη. Κατέθεσε μάλιστα και την ένορκη αναφορά του γιατρού του αγώνα, στην οποία υποστήριξε πως δεν είχε κανένα πρόβλημα και ζήτησε κολάρο για τον λαιμό του, γιατί έχει χρόνιο πρόβλημα με τον αυχένα του.

Παρατηρητής ΑΕΚ-Άρη: «Χαστούκι του Μελισσανίδη στον Καρυπίδη και κάποιος πίεσε τα αρχ.. του επόπτη»

Αναφερόμενη στην έκθεση του παρατηρητή και την είσοδο του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια, σύμφωνα με την οποία χαστούκισε τον Θόδωρο Καρυπίδη και ότι οπαδός πίεσε τα γεννητικά όργανα του Πορτογάλου βοηθού, η δικηγόρος του ισχυρού άντρα της ΠΑΕ ΑΕΚ Έλλη Ρίζου κατέθεσε αίτημα να ανοίξουν οι κάμερες. "Ας ανοίξουν οι κάμερες να δούμε τι έγινε" υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Επίσης για το επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Θεόδωρο Καρυπίδη - για το οποίο ο παρατηρητής επικαλείται πληροφόρηση από την Αστυνομία – από την ΑΕΚ ανέφεραν ότι η Αστυνομία στην έκθεσή της κάνει λόγο για διαπληκτισμό.

Οι δικηγόροι πάντως της ΑΕΚ παραδέχθηκαν την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στο χώρο που οδηγεί στ' αποδυτήρια για να διαμαρτυρηθεί, αλλά αμφισβήτησαν ότι κάποιος πίεσε τα γεννητικά όργανα του βοηθού.

Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ κριθεί ένοχη, κινδυνεύει με τιμωρία δύο έως τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών.