Πανιώνιος: Έφεση και επιστολή στην UEFA για τον υποβιβασμό της Ξάνθης!

Ο Πανιώνιος θα επιδιώξει τον υποβιβασμό της Ξάνθης, με έφεση κατά της τιμωρίας της αλλά και με επιστολή στην UEFA.

Πανιώνιος: Έφεση και επιστολή στην UEFA για τον υποβιβασμό της Ξάνθης!

Αποφασισμένοι είναι στον Πανιώνιο να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον υποβιβασμό της Ξάνθης, αφού θεωρούν ότι είναι μικρή η ποινή αφαίρεσης 12 βαθμών που της επιβλήθηκε.

Άλλωστε, οι «κυανέρυθροι» έχουν έννομο συμφέρον από την έκβαση της υπόθεσης και είναι διατεθειμένοι να το φτάσουν μέχρι τέλους για να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για την δική τους παραμονή στην κατηγορία.

Σε πρώτη φάση, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα προχωρήσει στην κατάθεση έφεσης για να προσβάλλει την πρωτόδικη ποινή. Αυτή η κίνηση μπορεί να συμβεί ακόμα και την Δευτέρα (9/3).

Από εκεί και πέρα, ο Ιστορικός θα συνεχίσει τις κινήσεις του, ετοιμάζοντας μια επιστολή με αποδέκτη την UEFA. Μέσω αυτής θα επιχειρήσει να ενημερώσει την ομοσπονδία αναλυτικά για την υπόθεση αλλά και για τα τεκταινόμενα γύρω από αυτή.

Θα αναφερθεί δηλαδή τόσο στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, όσο και του μετοχολογίου, τις δύο κατηγορίες δηλαδή για τις οποίες καταδικάστηκαν οι Ακρίτες σε πρώτο βαθμό από την αθλητική δικαιοσύνη.

Είναι σαφές ότι ο Πανιώνιος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις επί του ζητήματος αυτού.