Βαλμπουενά: «Ταιριάζει το πάθος μου με τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη για τη μέχρι τώρα πορεία του στον Ολυμπιακό και για τη ζωή του στην Ελλάδα.

Βαλμπουενά: «Ταιριάζει το πάθος μου με τον Ολυμπιακό» (vid)

Είναι ο στρατηγός του φετινού Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που καθοδηγεί τους συμπαίκτες του και βγαίνει μπροστά στα δύσκολα. Για τον Ματιέ Βαλμπουενά ίσως έχουμε εξαντλήσει και τις λέξεις για να περιγράψουμε τα όσα κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό και του χρόνου ο Βαλμπουενά!

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών με 21 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις κάνει την καλύτερη σεζόν της σπουδαίας καριέρας του. Μπορεί να έχει κερδίσει τα πάντα, όμως, αυτό δεν τον εμποδίζει να παίζει κάθε φορά με το ίδιο πάθος και θέληση.

Ένας ποδοσφαιριστής που ζει με μεγάλη ένταση τα παιχνίδια και θέλει πάντα να είναι νικητής. Έχει αποδειχτεί καθοριστικός σε πολλά φετινά ματς του Ολυμπιακού και την Πέμπτη το πρωί έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Και τη νέα σεζόν ο Βαλμπουενά θα φοράει τα ερυθρόλευκα και το Σάββατο μίλησε στο MEGA για τη μέχρι τώρα πορεία του με τον ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο ο Βαλμπουενά!

«Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζούνε από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν, νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ. Εγώ ζω από αυτό το πάθος, προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταιριάζει αυτό το πάθος και η δύναμη με την ομάδα μου», είπε ο Βαλμπουενά.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλα όσα είπε ο Γάλλος σταρ στο MEGA…