Επιστολή Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για Τσαγκαράκη και Σέζο

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη με τον Παναιτωλικό και για τον Σέζο που δεν ειδοποίησε από το VAR για την κόκκινη του Μουνιέ στο χτύπημα στον Σα.

Επιστολή Ολυμπιακού στην ΚΕΔ για Τσαγκαράκη και Σέζο

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται πλέον στο +14 από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει να πέσουν κάτω τα όποια διαιτητικά «κακώς κείμενα» που κρίνει ότι πρέπει να τα θίξει αρμοδίως.

Η ΠΑΕ λοιπόν έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ υπόψη των Περέιρα, Μάριν και Λίντμπεργκ για τη διαιτησία του Τσαγκαράκη στο ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και για τον Σέζο που δεν ενημέρωσε τον Τσαγκαράκη από το VAR για την κόκκινη που έπρεπε να πάρει ο Μουνιέ στο χτύπημα που έκανε στον Σα.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στον Πετρ Φούσεκ που είναι ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας της ΦΙΦΑ, αλλά και στην εισαγγελία εγκλημάτων διαφθοράς. Ο Ολυμπιακός περιγράφει αναλυτικά τις διαιτητικές αποφάσεις του Τσαγκαράκη στο συγκεκριμένο ματς με αποκορύφωμα τη φάση με τον Μουνιέ και τον Σα και ζητούν τις ανάλογες τιμωρίες.

Μεταξύ άλλων αναρωτιούνται για το ότι αντί να τιμωρηθούν οι δύο διαιτητές από την ΚΕΔ, ο Περέιρα έσπευσε να ορίσει ως 4ο τον Τσαγκαράκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ – Άρης.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του αν δεν τιμωρηθούν οι δύο διαιτητές.