Λήξη συναγερμού με Ομάρ, παίζει κανονικά με Γουλβς

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που επέστρεψε με ενοχλήσεις από την Τούμπα, θα είναι διαθέσιμος για την πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» με την Γουλβς.

Λήξη συναγερμού με Ομάρ, παίζει κανονικά με Γουλβς

Δεν έχει αγώνα ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο, καθώς αποφασίστηκε από τη Σούπερ Λίγκα η πρεμιέρα των πλέι οφ να διεξαχθεί στις 14-15 Μαρτίου, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξιδεύουν ξανά στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Η επόμενη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» είναι με την Γουλβς στο Καραϊσκάκη (12/3) και ο Μαρτίνς «καίγεται» για δύο παίκτες. Ο πρώτος φυσικά είναι ο Ζοσέ Σα, ο οποίος δεν έπαιξε στην Τούμπα, καθώς το χτύπημα του Μουνιέ στο κεφάλι πέρα από 15 ράμματα, τού απέφερε μεταξύ άλλων και ένα… βουλωμένο μάτι.

Σε μία εβδομάδα θα είναι εντάξει ο Πορτογάλος γκολκίπερ και θα υπερασπιστεί κανονικά την ερυθρόλευκη εστία στο παιχνίδι με την Γουλβς.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ αντικαταστάθηκε λόγω μυικών ενοχλήσεων, αλλά δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Περισσότερο για προληπτικούς λόγους βγήκε ο Ομάρ, προκειμένου να μην επιβαρύνει κι άλλο το πόδι του και τεθεί θέμα απουσίας του από το ματς με τους «λύκους» στους «16» του Europa League. Οπότε, ο Ελαμπντελαουί θα βρεθεί κανονικά στο δεξί άκρο της άμυνας.