Πανιώνιος: O Δικαστής απέρριψε την ένσταση για το ματς με την Ξάνθη

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League απέρριψε την ένσταση του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την Ξάνθη στην Νέα Σμύρνη τον περασμένο Φεβρουάριο (8/2).

Πανιώνιος: O Δικαστής απέρριψε την ένσταση για το ματς με την Ξάνθη

Η ΠΑΕ Πανιώνιος είχε προσφύγει σε ένσταση για την αναμέτρηση με την Ξάνθη στην «Πλατεία» την 23η αγωνιστική αγωνιστική της Super League 1 (8/2), λόγω της υπόθεσης συνιδιοκτησίας που εμπλέκει τους Ξανθιώτες με τον ΠΑΟΚ.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο παρόλα αυτά αποφάσισε την απόρριψη της ένστασης του «Ιστορικού», οπότε το 0-0 του συγκεκριμένου αγώνα παραμένει όπως είναι, δίχως να υπάρξει κάποια μεταβολή στην βαθμολογία των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά η απόφαση της Super League:

«ΠΑΕ Πανιώνιος: «Με βάση την από 11-02-2020 ένσταση σας για το κύρος του Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ της 8.2.2020 για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και κατά της ΠΑΕ Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, καλείσθε όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.»

-ΔΙΚΑΖΕΙ αντιμωλία των διαδίκων.

-ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση.

-ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την κατάπτωση του καταβληθέντος παραβόλου υπέρ της Διοργανώτριας Αρχής.»

Διαβάστε ακόμη:

Super League 1: Η βαθμολογία μετά την αφαίρεση βαθμών σε ΠΑΟΚ, Ξάνθη

Πειθαρχική Επιτροπή: Αφαίρεση 7 βαθμών σε ΠΑΟΚ και 12 σε Ξάνθη!

Γιατί ο δικαστής δεν υποβίβασε ΠΑΟΚ - Ξάνθη. Οι επόμενες κινήσεις τους

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη την εποχή Σαββίδη

Πανιώνιος: Ένσταση για τον αγώνα με την Ξάνθη