Μαντί Καμαρά: Στην κορυφαία 11άδα με Σαλάχ, Μανέ, Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Μαντί Καμαρά εντυπωσιάζει και φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο μέσος των Πειραιωτών, συμπεριλήφθηκε στην 11άδα με τους κορυφαίους Αφρικανούς για το μήνα Φεβρουάριο.

Μαντί Καμαρά: Στην κορυφαία 11άδα με Σαλάχ, Μανέ, Ομπαμεγιάνγκ!

Ο Μαντί Καμαρά εντυπωσιάζει και φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο μέσος των Πειραιωτών, συμπεριλήφθηκε στην 11άδα με τους κορυφαίους Αφρικανούς για το μήνα Φεβρουάριο.

Η ιστοσελίδα orangefootballclub.com, συμπεριέλαβε τον άσο του Ολυμπιακού στην ομάδα με τους κορυφαίους Αφρικανούς για το μήνα που πέρασε.

Εκτός από τον μέσο από τη Γουινέα, στην καλύτερη εντεκάδα για τον μήνα Φεβρουάριο, με τον παίκτη του Ολυμπιακού βρίσκουμε και τα «αστέρια» της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντιό Μανέ αλλά και τον επιθετικό της Άρσεναλ Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Σε σύστημα 3-4-3, η ιστοσελίδα orangefootballclub.com έχει συμπεριλάβει στο τέρμα τον Μαροκινό Ανάς Ζνιτί της Ραζά Καζαμπλάνκα.

Τριάδα στην άμυνα, τον Τυνήσιο Αλί Μααλούλ της Αλ Αχλί (Αίγυπτος), τον Καμερουνέζο Φαμπρίς Γκαέλ Νγκα επίσης της Ράζα Καζαμπλάνκα και τον Ιβοριανό Σερζ Οριέ της Τότεναμ.

Στη μεσαία γραμμή, δεσπόζει ο Μαντί Καμαρά (Γουϊνέα) του Ολυμπιακού με τον Σεκ Ντουκουρέ (Μάλι) της Λανς δίπλα του και στα άκρα τον Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη) της Λίβερπουλ και τον Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος) επίσης των «κόκκινων».

Μπροστά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, επέλεξε τον Γκαμπονέζο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ, τον Αλγερινό Σαΐντ Μπενραχμά της Μπρέντφορντ και τον Τζακσόν Μουλεκά (Κονγκό) της Μαζεμπέ.

Βέβαια βλέποντας κανείς την παραπάνω εντεκάδα, είναι λογικό να αναρωτηθεί ποιοι θα μαρκάρουν καθώς σε ένα σύστημα 3-4-3 έχουν επιλεχθεί για τις πλευρές δίπλα σε Καμαρά, Ντουκουρέ που είναι στη μεσαία γραμμή, οι Μανέ, Σαλάχ που είναι επιθετικοί…