Παράσχος: «Να βάλει μυαλό τώρα ο Ολυμπιακός και να μάς βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε!» (vid)

Ο Γιώργος Παράσχος χαρακτήρισε το 1-1 με τον ΠΑΟΚ «απάντηση» σε όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για την πολύκροτη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ενώ κάλεσε τον Ολυμπιακό να βοηθήσει την προσπάθεια της Ξάνθης για αποφυγή τιμωρίας!

Παράσχος: «Να βάλει μυαλό τώρα ο Ολυμπιακός και να μάς βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε!» (vid)

Σε μια δήλωση που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί, προχώρησε ο προπονητής της Ξάνθης, Γιώργος Παράσχος, μετά τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η θρακιώτικη ομάδα πήρε ισοπαλία με σκορ 1-1 στα Πηγάδια απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά», αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς στο -7 από τον πρώτο στην κανονική περίοδο της Super League, Ολυμπιακό, με τον έμπειρο τεχνικό να χαρακτηρίζει αυτό το αποτέλεσμα «απάντηση».

Αναφέρθηκε, βεβαίως, σε όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί για την πολύκροτη υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ζητώντας μάλιστα από τους Πειραιώτες να βοηθήσουν την ακριτική ομάδα να αποφύγει την τιμωρία!

Αναλυτικά η δήλωση του Παράσχου:

«Ήταν μια αποστομωτική απάντηση σε όλα αυτά τα οποία γράφονται για την ομάδα. Και ίσως με αυτό να βάλει και λίγο μυαλό ο Ολυμπιακός τώρα, να μάς βοηθήσει να μην τιμωρηθούμε».