Νιούκαστλ και Νότιγχαμ Φόρεστ για Ερνάντεζ

Δυσκολεύει αρκετά η περίπτωση του Ουρουγουανού επιθετικού, που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Νιούκαστλ και Νότιγχαμ Φόρεστ για Ερνάντεζ

Ο Αμπέλ Ερνάντεζ είναι μία περίπτωση που φέρεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Χαλ βρίσκεται στο… στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα στο… κόλπο για την απόκτηση του Αμπέλ Ερνάντεζ φαίνεται να έχει μπει η Νιούκαστλ και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού επιθετικού με τη Χαλ λήγει στο τέλος Ιουνίου κάτι που σημαίνει πως μένει ελεύθερος και το γεγονός αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την περίπτωση του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα chroniclelive.co.uk ο Ράφα Μπενίτεθ έχει ζητήσει να αποκτηθεί φορ περιοχής και ο Ερνάντεζ είναι μία τέτοια περίπτωση. Εκτός από τον Ερνάντεζ της Χαλ η Νιούκαστλ φέρεται να έχει στο… στόχαστρο της και τον Ολλανδό Μπας Ντοστ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επίσης πολύ σοβαρό παρουσιάζεται και το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία έχει σκοπό να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της επιστροφής της στην Premier League. Είναι μία περίπτωση που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη.