Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Βαλμπουενά μάγος ξανά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπήκε αλλαγή και «καθάρισε» άμεσα για τον Ολυμπιακό! Ανίκητος ο Σεμέδο, έπαιξε σε διπλό ρόλο! Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη νίκη με 2-0 επί του Παναιτωλικού.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Βαλμπουενά μάγος ξανά!

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού:

ΖΟΖΕ ΣΑ: Δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στη διάρκεια του αγώνα, αλλά στη φάση που τραυματίστηκε από την άγρια προβολή του Μουνιέ γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολύ παραγωγικός, με διαρκή ανεβάσματα, μεγάλη συμμετοχή στις επιθέσεις τις ομάδας από την πλευρά του και εξαιρετική συνεργασία με τον Βαλμπουενά. Από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού σε διάρκεια απόδοσης.

ΜΠΡΟΥΝΟ ΓΚΑΣΠΑΡ: Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ στην επίθεση δεν είχε ιδιαίτερη κινητικότητα, πιθανώς και βάσει εντολών. Αξιόπιστη λύση πάντως για τα δύο άκρα της άμυνας.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Εκπληκτική εμφάνιση, καθώς πέραν από τον τρόπο που εξουδετέρωνε με χαρακτηριστική άνεση τις επιθέσεις του αντίπαλου, οργάνωνε καταπληκτικά το παιχνίδι από πίσω, υποκαθιστώντας τρόπον τινά τον Γκιγιέρμε. Πολύ καλό ματς.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ρίσκαρε με την πιθανότητα δεύτερης κίτρινης από το πρώτο ημίχρονο, αλλά γενικά ήταν και πάλι σταθερός και είχε ορισμένα καθοριστικά κοψίματα όταν ο Παναιτωλικός προσπάθησε να απειλήσει.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε τόσες πολλές δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια των τελευταίων αγώνων, αλλά στο τέλος επιβραβεύτηκε για την παρουσία του με το πρώτο του φετινό γκολ.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε και πάλι τρεξίματα και κερδισμένες μάχες, όπως και κάποια λάθη που θα μπορούσε να είχε αποφύγει. Αλλά πάντα ένας πολύ σημαντικός παίκτης για όλο το παιχνίδι της ομάδας.

ΛΑΖΑΡ ΡΑΝΤΖΕΛΟΒΙΤΣ: Είχε κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, όπως η σέντρα του στον Χασάν, στη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Ελ Αραμπί. Στο δεύτερο έπεσε αρκετά και με την αντικατάστασή του ο Ολυμπιακός βρήκε τις λύσεις από τον Βαλμπουενά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αρκετά μεστό παιχνίδι από τον Έλληνα εξτρέμ με τη φόρα του Λονδίνου. Και φυσικά με το γκολ του σφραγίδα για τη νίκη σε καθοριστικό σημείο. Μπορεί να είχε ευθύνη ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, αλλά ο τρόπος που πήρε την κεφαλιά ο Μασούρας και η κλίση στο σώμα του ήταν δείγματα του ταλέντου του σε ένα πράγματιο δύσκολο γκολ.

ΑΧΜΕΝΤ ΧΑΣΑΝ: Εξαιρετικό ματς από τον Αιγύπτιο. Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, κέρδισε μπάλες μακριά ή κοντά στην περιοχή, έπαιξε πολύ δυνατά, είχε την κεφαλιά πάσα στο γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε, αλλά και κέρδισε ένα πέναλτι που δεν έδωσε ο Τσαγκαράκης. Πάντοτε έτοιμος ο Φαραώ για να προσφέρει στο πλάνο του Μαρτίνς.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ήταν φανερή η κόπωση καθώς παίζει συνέχεια το τελευταίο διάστημα, αλλά ήταν και άτυχος καθώς πέτυχε δύο γκολ και δεν μέτρησε κανένα! Στο πρώτο πάντως έκανε λάθος αφού η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα από την κεφαλιά του Χσσάν και κακώς έκανε την παρέμβαση.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Αρκεί μισή ώρα αγώνα για να αναδεικνύεται πολυτιμότερος παίκτης και να διαμορφώνει το αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του. Από δικές του μπαλιές και τα δύο γκολ, μάχες πολλές, όπως και άλλες καλές πάσες. Παρόλο που δεν είχε τόσο καλά στημένα αυτή τη φορά.

ΠΑΠΕ ΣΙΣΕ: Μπήκε φουριόζος για να βοηθήσει σε άμυνα και επίθεση και δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να ωθήσει την ομάδα προς την ολοκλήρωση της νίκης που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

ΜΑΞΙ ΛΟΒΕΡΑ: Ο Αργεντινός μπήκε για λίγο στο τέλος για να πρεσάρει και να βοηθήσει να μην υπάρξει ρίσκο στη νίκη, αλλά και να μπει ένα δεύτερο γκολ όπως τελικά έγινε.