Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Χάβος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: Χάβος: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Παναιτωλικός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αγρινίου έπαιξε αρκετά κλειστά απέναντι στους Πειραιώτες και κατάφερε το πρώτο ημίχρονο να το κρατήσει στο 0-0. Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά όπως είπε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός κάθε λάθος το πληρώνεις. Επιπλέον τόνισε πως δεν είδε την ομάδα του να παίζει αντιαθλητικά, ενώ επισήμανε πως στα play outs δεν φοβάται κανέναν.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Μάκης Χάβος…

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση του με την Άρσεναλ. Είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να φέρνουν επιτυχίες οι ομάδες μας. Αλλάξαμε το σχηματισμό και πήγαμε σε 3-4-3 και ήμασταν πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι μη επιτρέποντας στον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο να δημιουργήσει φάσεις. Θεωρώ ότι δεχτήκαμε γκολ σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Με την τριάδα πίσω και τον σχηματισμό επιλέξαμε να αλλάξουμε το σχηματισμό μήπως μπορέσουμε και κάνουμε κάτι μπροστά. Χάσαμε τη μπάλα και στα δύο γκολ ενώ την είχαμε εμείς. Σε ανοιχτό γήπεδο μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός μπορεί να σε τελειώσει. Είναι κρίμα γιατί τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο. Όταν επιλέγεις στο Καραϊσκάκη να παίξει με 3-4-3 είναι λογικό ναν μην είσαι επικίνδυνος μπροστά. Ο κάθε σχηματισμός έχει τα πλεονεκτήματα του και τα μειονεκτήματα του».

Είδαμε τον Παναιτωλικού να παίζει στα όρια του αντιποδοσφαίρου. Για ποιο λόγο έπαιξε έτσι;

«Δεν διέκρινα επιθετικότητα. Και ο Μουνιέ διακρίνεται για το ήθος του δεν νομίζω ότι έχει πρόθεση. Θα τη δω τη φάση και επειδή γνωρίζω το ήθος του Μουνιέ δεν νομίζω ότι έχει πρόθεση».

Είδαμε έναν Παναιτωλικό που έπαιξε πολύ ξύλο στο παιχνίδι. Είδαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα. Για ποιο λόγο έγινε αυτό;

«Ο Παναιτωλικός μπορούσε και δικαιούται να έχει περισσότερους βαθμούς. Σε πάρα πολλά παιχνίδια αξίζαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Έχουμε δεχτεί πολλά γκολ στο 94’. Ο Παναιτωλικός σε όποιο γήπεδο παίζει, παίζει για τη νίκη. Στο ποδόσφαιρο κανένα παιχνίδι δεν είναι χαμένο και δεν μπορείς να αφήσεις κανένα παιχνίδι. Συμβόλαιο με τη νίκη δεν υπέγραψε κανένας. Από τη θέση 7 και κάτω δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο Παναιτωλικός με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν φοβάται κανένα. Δεν είδα σκληρό παιχνίδι».

Η διαφορά του Παναιτωλικού από τον Πανιώνιο σας έχει δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια;

«Σιγουριά στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Απλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου με αυτά που δείχνει».