Άρης - Ατρόμητος 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους Περιστεριώτες

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Ατρόμητος κατάφερε να επικρατήσει εκτός έδρας του Άρη με 2-1 για την 26η αγωνιστική της Super League 1.

Άρης - Ατρόμητος 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους Περιστεριώτες

Διπλό ψυχολογίας πέτυχε ο Ατρόμητος στην έδρα του Άρη με 2-1. Οι Περιστεριώτες αν και δέχτηκαν πρώτοι γκολ μπόρεσαν να βρουν δίχτυα δύο φορές και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Super League: Έτσι διαμορφώνεται η μάχη των playoffs και playouts!

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έκαναν την πρώτη τους επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή με σουτ του Γκάμα στο 16'. Οκτώ λεπτά μετά ο Φετφατζίδης έκανε μία ωραία ενέργεια αλλά ο Μανδάς μπλόκαρε τη μπάλα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 41'.

Live Blog: Η τελευταία αγωνιστική της Super League!

Ο Ντε Πο έκανε τη σέντρα ο Ενσικουλού πήρε την κεφαλιά αλλά ο Έμαν απέκρουσε σε κόρνερ. Με το καλημέρα του δευτέρου ημιχρόνου οι «κίτρινοι» άνοιξαν το σκορ. Ο Μαντσίνι εκμεταλλεύτηκε την τρύπα στην αντίπαλη άμυνα και πάσαρε στον Ντιγκινί που πλάσαρε τον Μανδά για το 1-0.

Η χαρά του Άρη ωστόσο δεν κράτησε για πολύ μιας και στο 52' ο Ατρόμητος ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χαρίσης έκανε το γύρισμα, ο Ανδρούτσος άφησε έξυπνα στον Ενσικουλού και εκείνος βρήκε δίχτυα. Η συνέχεια ήταν ανάλογη για την ομάδα των δυτικών προαστίων αφού στο 60' έφτασε στην ανατροπή χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Γκάλο.

Η ομάδα του Ένινγκ προσπάθησε να αντιδράσει και το 65' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τόνσο να στέλνει τη μπάλα από το ύψος του πέναλτι ψηλά άουτ. Έξι λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά στο 2-2 αλλά ο Μανδάς κράτησε το προβάδισμα για την ομάδα του. Στα υπολειπόμενα λεπτά το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ατρόμητο να κατακτά τη νίκη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης - Ατρόμητος 1-2

Σκόρερ: 48' Ντιγκινί - 52' Ενσικουλού, 60' Γκάλο

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Κίτρινες: Ενσικουλού, Ανδρούτσος, Γκάλο, Ντε Πο, Σόουζα, Χαρίσης, Μανούσος, Μαντσίνι.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Μ. Ένινγκ): Έμαν, Σούντγκρεν, Ροζ, Σόουζα, Σάσα, Μπακούτσης (64' Μαρτίνεζ), Ματίγια, Λάρσον (46' Ντιγκινί), Γκάμα (46' Τόνσο), Μαντσίνι, Φετφατζίδης

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Mανδάς, Ρισβάνης, Στρούγγης, Νάτσος, Γκάλο, Χαρίσης, Μπουζούλαντζιτς, Μανούσος, Ανδρούτσος (81' Μπαένα), Ενσικουλού (69' Ούμπιδες), Ντε Πο (76' Γιακουμάκης).