Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Παναιτωλικό

Με αλλαγές στην ενδεκάδα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με Παναιτωλικό

Η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πέφτει για τον Ολυμπιακό με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Λίγες ημέρες μετά την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ οι Πειραιώτες καλούνται να γυρίσουν σελίδα και να στρέψουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, αλλά και αυτές έγιναν με… μέτρο. Για τον Πορτογάλο τεχνικό το αποψινό παιχνίδι με τους Αγρινιώτες είναι πολύ σημαντικό για να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο της βαθμολογίας, τον ΠΑΟΚ.

Έτσι στο αρχικό σχήμα επέλεξε τον Σα να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Ομάρ θα παίξει δεξί μπακ και ο Γκασπάρ αριστερό με Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας. Στα χαφ ξεκινούν οι Μπουχαλάκης, Καμαρά. Στην επίθεση επέλεξε να παίξει στα άκρα με Ραντζέλοβιτς, Μασούρα. Στην κορυφή ξεκινάει με Ελ Αραμπί και Χασάν.