Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Φορτούνη και η κίνηση του Μαρτίνς

Ο Κώστας Φορτούνης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Για ποιο λόγο έμεινε εκτός από αποστολής από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Η συγγνώμη του Φορτούνη και η κίνηση του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (1/3, 19:00) στο Καραϊσκάκη για την 26η αγωνιστική της Super League 1. Στην αποστολή για το ματς απουσιάζει για δεύτερο συνεχόμενο ματς ο Κώστας Φορτούνης.

Όπως αναφέρει το ΦΩΣ της Κυριακής (1/3) και ο Αλέξης Βιρβίλης, ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» απολογήθηκε για την αναστάτωση συμπεριφορά του (σ.σ. έβγαλε δυσαρέσκεια επειδή δεν έπαιξε στην Τούμπα και ο Μαρτίνς δεν μπορούσε να χωνέψει επίσης ότι παραμονή του ταξιδιού στο Λονδίνο παραπονέθηκε για ήπιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο).

Όταν είσαι αρχηγός του Ολυμπιακού…

Το θέμα θεωρείται λήξαν και ο Έλληνας διεθνής εννοείται ότι υπολογίζεται κανονικά ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για δύο λόγους. Πρώτον για λόγους αγωνιστικούς, αλλά και για να του δείξει ότι πρέπει να «ματώσει» περισσότερο στο Ρέντη καθημερινά.

Ο «Φορτού» έδειξε ότι έχει καταλάβει το λάθος του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα άμεσα, όμως ο προπονητής του Ολυμπιακού έσπευσε να περάσει κάποια μηνύματα, όπως ότι κανείς, ούτε ο αρχηγός, ούτε ο προπονητής μπαίνει πάνω από την ομάδα!