Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να κάνει αλλαγές σε πρόσωπα στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (1/3, 19.00).

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές του Μαρτίνς με τον Παναιτωλικό

Υπάρχει καταπόνηση σε αρκετούς παίκτες του Ολυμπιακού από την διαβολοβδομάδα με Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη, Τούμπα και Εμιρέιτς. Ο Γκιγιέρμε έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο (1/3, 19.00). Μπορεί να μείνει έξω και ο Τσιμίκας, μιας και ο Μαρτίνς προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Γκασπάρ και πιθανότατα ο Πορτογάλος θα περάσει στο αριστερό άκρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές, έτσι ώστε να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές του ενόψει και του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη (4/3, 21.30).

Εκτός από τους Τσιμίκα και Γκιγιέρμε, υποψηφιότητα για να κάτσουν στον πάγκο θέτουν και οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί. Και οι δύο έχουν κάνει υπερπροσπάθεια, έχουν καταθέσει την ψυχή τους και έχουν βοηθήσει στα μέγιστα για να φύγει νικητής ο Ολυμπιακός από την Τούμπα και το Λονδίνο.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Φορτούνης και Λάζαρος

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, στο αρχικό σχήμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν οι Γκασπάρ, Λοβέρα, Μασούρας και Χασάν. Αυτές θα είναι οι μίνιμουμ τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το "Emirates".

Ακόμα και για τον Σεμέδο δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα επανέλθει στην ενδεκάδα, καθώς είναι στο όριο καρτών και αν πάρει άλλη μία με τον Παναιτωλικό, τότε θα πρέπει να εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών στα play off. Να σημειώσουμε ότι αν συμπληρώσει κάρτες ένας ποδοσφαιριστής την τελευταία αγωνιστική, η τιμωρία μεταφέρεται στα play off. Ο Σεμέδο που έχει για παράδειγμα 6 κάρτες, αν δεν «κιτρινιστεί» την Κυριακή (1/3), τότε θα διαγραφούν οι κάρτες του στα play off. Στο μίνι πρωτάθλημα ξεκινούν όλα από την αρχή ως προς τις κίτρινες, εκτός κι αν συμπληρώσει κάρτες ή αποβληθεί ένας παίκτης την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια, χωρίς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς, αναμένεται ένα σχήμα με τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Λοβέρα (σε ρόλο επιτελικού χαφ), Ραντζέλοβιτς, Μασούρα και Χασάν.