Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Φορτούνης και Λάζαρος

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και εκτός έμειναν οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Πρόβλημα με τον Καφού.

Ολυμπιακός: Εκτός αποστολής Φορτούνης και Λάζαρος

Επί της ουσίας χωρίς να κάνει κάποια προπόνηση ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό. Οι Πειραιώτες γύρισαν το απόγευμα της Παρασκευής από το Λονδίνο με όσους έπαιξαν να μην προπονούνται και σήμερα έγινε η μοναδική προπόνηση.

Ο Μαρτίνς για Γουλβς, Φορτούνη, Tσιμίκα και Παναιτωλικό

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Εκτός έμεινε και πάλι ο Κώστας Φορτούνης παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι θα είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή του. Ο Πορτογάλος δεν τον έχει στην αποστολή ούτε για την ομάδα του Αγρινίου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επίσης το τελευταίο διάστημα δείχνει να μην είναι στα πλάνα του προπονητή του. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές είναι απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς ο αποκλεισμός τους από την αποστολή.

Στο μεταξύ πρόβλημα προέκυψε με τον Καφού, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής. Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Εμρέ Μορ, Βαλμπουενά, Μασούρας, Χασάν, Ελ Αραμπί.